Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Dojemné loučení se Strachovou! Budeš mi chybět, smutní slovenská hvězda

Autor: ija

Mají toho hodně společného. Obě už s třicítkou za zády, obě šťastně vdané, obě překonaly spoustu zdravotních i osobních problémů. A obě elitní slalomářky. Dál už ale bude s brankami bojovat jen Veronika Velez-Zuzulová (32). Na slovenskou lyžařku těžce dolehla zpráva o tom, že její česká kamarádka Šárka Strachová (32) ukončila kariéru, a dojemně se s ní rozloučila. Šárko moje, budeš mi chybět, napsala na Facebooku.

Lyžařská legenda ukončila kariéru. Šárka Strachová došla až na vrchol
Video se připravuje ...

„Byla jsi jediná, s kterou jsme toho prožily víc než dost. Těžké chvíle, ale samozřejmě i ty úsměvné a plné emocí,“ oslovila Velez-Zuzulová Strachovou s připomínkou, jak dlouho byly soupeřky i parťačky.

„Přeju ti, abys byla šťastná i v druhé kapitole svého života a samozřejmě i stejně úspěšná,“ zdůraznila a přidala srdíčko. 

Veronika Velez-Zuzulová byla druhou nejúspěšnější slalomářkou poslední sezony, na kontě má celkem pět vítězství ve Světovém poháru. Medaile z velké akce jí ale chybí, na rozdíl od Šárky Strachové, která jích posbírala pět. Možná i proto se Slovenka rozhodla na svazích zůstat.

Celé vyjádření Šárky Strachové: Proč jsem se rozhodla ukončit kariéru
Video se připravuje ...