Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Kapitán Hubník ztratil s Plzní v boji o titul: Slízl to i se synem!

Autor: ps

Na Teplice platí studené! Tak na tuhle variantu přípravy na ligový mač vsadil kapitán fotbalové Plzně Roman Hubník (32). Jenže i když se na víkendového soupeře chystal se synem, nevyšlo to podle představ. Viktoriáni byli rádi, že doma vybojovali bod za remízu 2:2.

Elitní zadák Viktorie vzal synka Patrika (6), kterého si vyvzdoroval v rozvodové tahanici s nevěrnou manželkou Lucií, na pořádnou porci zmrzliny do města. Před katedrálou sv. Bartoloměje jim tuze chutnala. Určitě o hodně víc, než samotný večerní zápas.

S malým Páťou si hrdý táta skvěle rozumí a věnuje mu maximální porci svého volného času. Jistě má stále v živé paměti chvilky, které si pro sebe doslova kradli.

Plzeňský kapitán Roman Hubník vzal syna Partika na zmrzlinu. Před zápasem s Teplicemi to ale moc nepomohlo.
Plzeňský kapitán Roman Hubník vzal syna Partika na zmrzlinu. Před zápasem s Teplicemi to ale moc nepomohlo.

Loni v červnu, kdy se ještě vzpamatovával z rozvodových tahanic, přišel tehdejší kouč reprezentace Pavel Vrba s parádní nabídkou. Před Eurem vzal s reprezentanty na soustředění do Rakouska i rodinnými příslušníky, což Hubníkovi rozzářilo oči.

Táta se od Páti nehnul, a když o něm mluvil, vznášel se v oblacích. „Syn je můj největší fanoušek a já se o něj umím postarat.“ Nakonec spolu mohou být mnohem častěji. To proto, že Hubník neváhal riskovat svoji fotbalovou kariéru, když se kvůli soudnímu řízení a vypořádání se záletnou manželkou na půl roku přesunul z Plzně do Olomouce.

CELÝ SESTŘIH: Plzeň - Teplice 2:2. Domácí komicky chybovali, pak dotahovali
Video se připravuje ...

Detailní záběr: Takhle Kopic se Zemanem zpackali roh a Teplice udeřily
Video se připravuje ...