Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Jágr šokuje! Ostříhá svou slavnou deku. Co to znamená pro jeho kariéru v NHL?

Autor: pv

Co se to děje? Hokejová ikona Jaromír Jágr (45) se těsně před koncem základní části NHL rozhodl pro drastický čin. Jeho Florida se letos nedostala do play off a slavný útočník si chce nechat ostříhat své dlouhé vlasy, které si skoro dva roky pěstoval a dával tak vzpomenout na slavná devadesátá léta, kdy v dresu Pittsburghu řádil na ledu s dekou pod helmou.

Stačila jedna věta a fanoušci jsou na nohou. „Koukám, že nadešel čas se ostříhat,“ říká na sociální síti Instagram Jágr a přitom si hraje se svými vlasy a prohlíží se u toho. Od léta 2015 si olympijský vítěz nechával narůst delší kadeře a pobavil tím jak své spoluhráče, tak hlavně fanoušky.

Jágr si prohlíží své vlasy
Jágr si prohlíží své vlasy

Slavný účes zvaný Mullet byl oblíbený v 80. a 90. letech minulého století a v Česku se stal populární díky některým fotbalistům a hlavně Jágrovi. Že by se chystal společně s vlasy odstříhnout legendární hokejista i svou kariéru v NHL?

"Pořád tu hru miluju. A neustále chci být lepší každý den, co vyjedu na led. Za těch posledních 20 odehraných let se v tomto směru nic nezměnilo. Pořád to tam je. A já pořád věřím, že se mohu zlepšovat. Hlavní je moje láska ke hře. Musím teď jen počkat, co se stane," řekl Jágr, který chce na Floridě dál pokračovat.

Témata:  NHLvlasyJaromír JágrVIPsport