Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Řepkova exmanželka Erbová jde do dražby! Kvůli kočárku milovaného hokejisty

Autor: pv

Chtějí pomoci vážně nemocné holčičce a její rodině. Bývalá manželka fotbalisty Tomáše Řepky, modelka Vlaďka Erbová, v aukci nabízí speciální kočárek pro fanoušky Komety Brno. Ten na dobročinnou akci věnovali samotní hokejisté včele se současným partnerem Erbové obráncem Michalem Gulašim.

Šedý kočárek má na sobě modrobílé symboly a nápisy Komata Brno. Navíc je podepsaný celým týmem, jenž momentálně hraje semifinále play off proti HK Mountfield. Vyvolávací cena kočárku je 40 tisíc korun a zájemci mohou přihazovat nabídky na webu sportovniaukce.cz.

Celý výtěžek půjde přímo na pomoc rodině nemocné Simonky. Holčička je po neúspěšné transplantaci ledviny a čeká na další operaci. Celkem má Simonka čtrnáct zdravotních diagnóz a denně užívá jednačtyřicet tablet.

Právě kvůli komplikacím po transplantaci ledviny musí být ve sterilním prostředí, které musí být každý den dezinfikováno, aby nenastaly ještě větší komplikace, jež by holčičku mohly ohrozit na životě. Za finance získané z dražby jí chce rodina udělat vlastní sterilní pokojíček.

Vlaďka Erbová se odstěhovala do Brna za hokejistou Michalem Gulašim.
Vlaďka Erbová se odstěhovala do Brna za hokejistou Michalem Gulašim.

Vlaďka Erbová o rozvodu s Řepkou a o vztahu s novým milencem!
Video se připravuje ...