Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Slovenská soupeřka Koukalové nahá v posteli! Od fanoušků to schytala

Autor: ija

Slovenská biatlonistka Anastasia Kuzminová (32) neměla sezonu, jakou by si představovala. Do kolotoče Světového poháru se vracela po narození dcerky a v posledních měsících bojovala s nemocemi. Fanouškům se často omlouvala, že na start nemůže, chyběla i začátkem února v Novém Městě na Moravě. Fanoušci ji celou zimu podporovali, za jednu jedinou fotku jí ale notně vyčinili.

„Tento rok mě stojí opravdu hodně úsilí dostat se na vrchol a jet na plný výkon. A je to celý komplex, kde jedno s druhým spolu souvisí. Trénink, strava, spánek... Být zdravá, to je úspěch, na kterém se dá dál stavět,“ napsala Kuzminová k fotografii, kterou zveřejnila před posledním kolem Světového poháru a na níž leží v posteli.

Dvojnásobná matka Anastasia Kuzminová se dostávala do formy i u moře
Dvojnásobná matka Anastasia Kuzminová se dostávala do formy i u moře

Fanouškům neuniklo, že je pod peřinou nahá, a z toho nebyli všichni nadšení. „Nastěnko, v zimě je potřeba spát v pyžamu, a ne nahá. To se pak bojuje s nemocemi zbytečně,“ radila dvojnásobné olympijské vítězce jedna z jejích příznivkyň.

Velká část především mužských fanoušků si fotku pochvalovala, vadilo jim jen to, že k nim oblíbená sportovkyně leží zády. „Nasťo, otoč se,“ vyzývají ji. 

UNIKÁTNÍ VIDEO: Sezona Koukalové? Dva glóby, pět milionů, 462 tref do terče
Video se připravuje ...