Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Vystrnadil Čecha, opustil těhotnou přítelkyni. Teď Courtois řekl proč

Autor: ija

Belgický gólman Thibaut Courtois (24), který před časem „připravil“ Petra Čecha o post brankářské jedničky v Chelsea, se rozešel s přítelkyní Martou Dominguézovou, která čeká jeho druhé dítě. Potkali se v Madridu, kde Courtois hostoval v bráně Atlétika, a Dominguézová se po krachu vztahu do Španělska vrátila, bude tam své děti vychovávat. Pro fanoušky Chelsea to není dobrá zpráva. Pokud bude Courtois chtít být oběma potomkům nablízku, Madrid je ideální destinace. A o zájmu slavného Realu už se mluví hodně dlouho...

Thibaut Courtois informoval o rozchodu, k němuž došlo už před půl rokem, v prohlášení. „Moje přítelkyně Marta a já už spolu nejsme. Loni v září jsme se rozhodli ukončit náš vztah, přestože ona už tehdy čekala naše druhé dítě. Přátelsky jsme se dohodli, že půjdeme každý svou cestou. Marta se odstěhovala do Madridu, já jsem zůstal v Londýně. Stále se máme rádi, ale zamilovanost už mezi námi není,“ napsala belgická brankářská jednička.

Thibaut Courtois s bývalou přítelkyní Martou Dominguezovou.
Thibaut Courtois s bývalou přítelkyní Martou Dominguezovou.

„Neutíkáme ale před zodpovědností. Jsme především rodiče naší krásné princezny Adriany a našeho synka Nicolase, který má teprve přijít na svět. Budeme se snažit dát našim dětem všechnu lásku a pozornost, kterou si zaslouží. Marta a já budeme pořád přítomni v životě toho druhého jako dobří přátelé a nejlepší rodiče našich dvou dětí. Jejich štěstí je naší prioritou, teď právě se těšíme na narození našeho syna,“ dodal Courtois.

NEJ zákroky Premier League: Courtois ukázal reflex, De Gea skok proti střele do růžku
Video se připravuje ...