Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tak nabírá Ronaldo rychlost! Hvězdu Realu honí sexy olympionička

Autor: ija

Cristiano Ronaldo (32) je pověstný tím, že až puntičkářsky dbá o svou kondici. Každý mu závidí jeho „pekáč buchet“ na břiše i vypracovaná záda a nohy. A teď maká na tom, aby byl na hřišti rychlejší. Portugalský snajpr nenechává jako špičkový profík nic náhodě, a tak si najal sexy pomocnici. Žena, která hraje klíčovou roli v přípravě hvězdy Realu Madrid, je bývalá britská olympionička, sprinterka Samantha Claytonová.

Ronaldo zveřejnil fotku, jak spolu trénují, a připsal: Pracujeme na rychlosti se sportovkyní a odbornicí na fitness Samanthou Claytonovou. Rodačka z Liverpoolu startovala ještě pod dřívějším příjmením Daviesová na olympiádě v Sydney v roce 2000 na dvoustovce a ve sprinterské štafetě na 4x100 metrů.

Bývalá britská sprinterka Samantha Daviesová - Claytonová je osobní trenérkou Cristiana Ronalda.
Bývalá britská sprinterka Samantha Daviesová - Claytonová je osobní trenérkou Cristiana Ronalda.

Je vdaná za Royce Claytona, bývalého baseballistu San Francisco Giants. Žijí spolu v kalifornském Malibu, kde Samantha trénuje sprintery na univerzitě. S Ronaldem se potkali během spolupráce s americkou společností Herbalife. 

Claytonová je matkou čtyř dětí, ale také hvězdou na sociálních sítích, má tam téměř 68 000 followerů. Ovšem od chvíle, kdy Ronaldo zveřejnil, že je jeho trenérkou, počet jejích fanoušků dramaticky vzrostl a stala se jednou z nejvyhledávanějších osob na googlu.

Bilbao - Real Madrid: Hezká akce! Benzema nahrál Ronaldovi, ten výborně vystřelil, gólman se vytáhl
Video se připravuje ...

Bilbao - Real Madrid: Ronaldo slavil zbytečně! Míč dostal do sítě, ale byl v ofsajdu
Video se připravuje ...