Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hudler a spol. zapíjeli sezonu: Mejdan roku v Dallasu s obřím »brkem«!

Autor: top

Byla to sezona na nic! Sláva, že je po ní, řekli si nejspíš hokejisté ve službách Dallasu. A konec se jali pořádně oslavit, včetně  českého útočníka Jiřího Hudlera (33). Nechyběl ani další český hokejista Radek Faksa, nemocný Aleš Hemský zůstal doma.

Zpěv, tanec, alkohol. A taky obrovské cigáro, které tvarem připomínalo brko, tedy jointa marihuany, v rukou kanadské manželky českého útočníka Dallasu Aleše Hemského Julie.

Během sezony v NHL si vyhodit z kopýtka jen tak nemůžou. O to víc to o víkendu roztočili po posledním zápase, včetně českého forvarda Jiřího Hudlera.

Soukromé párty se zúčastnila i řada ostatních spoluhráčů s partnerkami, včetně třetího krajana do party útočníka Radka Faksy .

Hudler v roli rockera. Při karaoke to slušně rozbalil.
Hudler v roli rockera. Při karaoke to slušně rozbalil.

V Texasu je v těchto dnech 25 stupňů ve stínu, chlapi se tak nejdříve vydováděli v bazénu při mači ve vodním volejbálku. Večer pak frčelo karaoke a s mikrofonem v ruce se odvázal především Hudler.

Od února dvojnásobný taťka rozepnul knoflíčky na košili, nahodil pózu profesionálního rockera a procítěným zpěvem přivedl kamarády do varu. A že vyluzoval spíše falešné tóny, bylo všem putna.

Jen škoda, že se podobně nemohl ukázat i na ledě. Kvůli zdravotním problémům letos odehrál jen 32 zápasů. Ještě hůř na tom byl Hemský, který jich stihl jen 15. Tak snad bude napřesrok líp. A na to se napijem!