Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jak jezdí Jágr ze zápasů? Sobě a přítelkyni Veronice pořídil vesmírný dárek!

Autor: pv

Byl to dobrý nápad? Přítelkyně hokejisty Jaromíra Jágra (45) modelka Veronika Kopřivová se na Instagramu pochlubila dárkem od svého miláčka. Dostala dvoukolový elektrický dopravní prostředek zvaný Hoverboard, který ale využívá i slavná hokejová legenda. Jarda na něm odjížděl po zápasech domů.

Je po sezoně, tak proč se nepobavit. Jágr neváhal a koupil hit posledních let Hoverboard, který stojí kolem 10 tisíc korun a uživateli šetří kroky. Ovládá se pomocí přenášení váhy a Veronika má dokonce speciální model se sedátkem. Jízda ji vůbec neunaví!

Nejdůležitější je naučit se držet rovnováhu a vyhýbat se nerovnému povrchu. Pád z vozítka totiž dost bolí, o čemž se přesvědčilo už hodně lidí včetně slavných sportovců. „Moje první venkovní jízda. Dobře jsi to koupil, Jaromíre. Nejdříve jsem měla dost připomínek a teď se mi to líbí,“ chválila si na Instagramu Kopřivová a přidala video z jejího dovádění na Hoverboardu po promenádě Hollywood beach na Floridě.

Jen pozor na úrazy! O nebezpečnosti tohoto elektrického vozítka se přesvědčila třeba boxerská legenda Mike Tyson . Při první jízdě si počínal suverénně, dokud nenajel na kluzký koberec. Tvrdý pád na záda ho dost bolel a chvíli to musel rozdýchávat.

Bydlí za rohem. Cesta z areny mu rychleji uteče.
Bydlí za rohem. Cesta z areny mu rychleji uteče.