Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Hvězdný pár z F1 má syna! Krásná pilotka popsala dramatický porod

Autor: ija

Sotva se narodil, už se mluví o tom, že za nějakých dvacet let se o něj budou závodní stáje F1 prát. Syn šéfa Mercedesu Tota Wolffa a jeho půvabné manželky, automobilové závodnice Susie, má totiž ty správné geny. Zatím jen prokázal skvělý „tajming", s příchodem na svět počkal, až se tatík vrátí z Číny, kde slavil další triumf německého týmu.  

„V neděli odpoledne, když byl Toto ještě na půi cesty ze Šanghaje do Curychu, mi začaly kontrakce. Naštěstí se vrátil včas a v pondělí v poledne se nám narodil zdravý chlapeček. Můžeme se zbláznit štěstím a láskou," napsala novopečená maminka na Facebooku.

„Stihl jsem to akorát. Právě jsme odstartovali do jednoho životního závodu. Vítej, malý Wolffíku," přidal se otec Toto, jehož příjmení znamená v překladu vlk.

První muž Mercedesu má už z prvního manželství syna (15) a dceru (12), pro Susie, která to za volantem dotáhla až do formule 1, kde byla rezervní pilotkou stáje Williams, je novorozený chlapeček prvním dítětem.

Jeho jméno však rodiče zatím neprozradili. Jedno je ale jisté, po loňském bratrovražedném boji mezi jezdci Mercedesu Rosbergem a Hamiltonem to jen těžko bude Nico anebo Lewis. 

Šéf stáje F1 Mercedes Toto Wolff s novorozeným synem, kterého má s bývalou testovací pilotkou Williamsu Susie.
Šéf stáje F1 Mercedes Toto Wolff s novorozeným synem, kterého má s bývalou testovací pilotkou Williamsu Susie.