Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Tvář andílka skrývá ďáblíka! Plavkyně Seemanová otevřeně, miluju postel

Autor: ps

Jooo, ta puberta… Krásné to období. Rodiče věčně napnutí, děti v pohodě, bez starostí. Mladá plavkyně Barbora Seemanová (17) do této kategorie zapadá, nutno ovšem podotknout, že to má v hlavě srovnané. Ale v tváři andílka se ďáblík nezapře!

Pokud nevíte, o koho jde, pak vězte, že Seemanová už má za sebou v sedmnácti letech slušnou kariéru. Její hlavní disciplínou je volný způsob, díky němuž ukořistila na loňském juniorském šampionátu dvě stříbra. Je českou rekordmankou na kraulařské dvoustovce, čímž splnila nominační limit na olympiádu v Riu. V Brazílii pod pěti kruhy byla nejmladší členkou české výpravy.

Od té doby její Instagram sleduje mnoho nových fanoušků. Princezna českého plavání je zde čas od času pozdraví. Naposledy ale poněkud provokativně – z postele jen v plavkách. Navíc otočená tak, že se rýsují její pěkně tvarované opálené půlky! „Nikdy nechci opustit tohle magické místo, které lidé nazývají postel,“ napsala k fotce, u níž okamžitě a zaslouženě naskakovaly pozitivní ohlasy.

Seemanová ukázala, jak dovede odpočívat.
Seemanová ukázala, jak dovede odpočívat.

Blesku dříve řekla, že s rodiči neprobírá, jaké fotky dává na sociální sítě. „Oni nemají Instagram, tak neví, co tam mám,“ rozesmála se. „Dávám tam normální fotky. Popravdě ukazovat se tam v plavkách, to moc nechci. To patří do mého soukromí,“ řekla talentovaná plavkyně.

Občas je ale potřeba dveře do soukromí pootevřít. A členka Motorletu Praha, která studuje Českoslovanskou akademii obchodní Dr. Edvarda Beneše, očividně ale ví, co na její komunitu zabírá…