Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Sexy tělo a dobré srdce! Atletická kráska Rosolová sbírá peníze pro postižená dvojčátka

Autor: ija

Atletka Denisa Rosolová (30) má srdce na pravém místě. Prodává vlastní sportovní oblečení včetně závodního dresu, v němž běhala na olympiádě, aby získala peníze na pomoc předčasně narozeným dvojčátkům Karolínce a Rozárce, které mají kvůli krvácení do mozku velké zdravotní problémy. „Ukažte, kolik lásky umíte dát,“ burcuje atletická kráska své fanoušky na sociálních sítích.

Karolínka a Rozárka se narodily téměř o tři měsíce dřív, než měly, a hned na startu života prodělaly krvácení do mozku. Jako následek jim zůstalo několik typů postižení včetně epilepsie a výrazné opždění. Lékařské prognózy byly velmi špatné a na rehabilitační program je potřeba hodně peněz. 

Atletka Denisa Rosolová draží své sportovní vybavení na pomoc hendikepovaným holčičkám.
Atletka Denisa Rosolová draží své sportovní vybavení na pomoc hendikepovaným holčičkám.

„Tuhle akci jsem vytvořila pro tahle krásná dvojčátka. Všechno, co vydražíte, půjde na péči o ně. Aukci ukončíme 1. máje. To je lásky čas, tak ukažte, kolik lásky umíte dát,“ napsala krásná atletka na svém facebookovém profilu a přidala spoustu součástek oblečení, které by ráda vydražila.

„Věřím, že osud holčiček vám nebude lhostejný,“ doufá halová mistryně Evropy na čtvrtce z roku 2011 a majitelka dalších pěti velkých medailí.