Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Tenistka Šafářová je zamilovaná: Pana tajemného jí „dohodila“ parťačka!

Autor: as

Zase se jí daří na kurtu, ještě více ale v soukromí. Tenisová princezna Lucie Šafářová (30) je opět zamilovaná. Novou lásku jí »dohodila« deblová parťačka Bethanie Mattek-Sands!

Když vyhrály čtyřhru v Charlestonu, hupsla mu i s trofejí do náruče. Na sociálních sítích jsou fotky, jak mu sedí na klíně, přivedla si ho i na hráčskou párty. Ne, nebylo pochyb. Lucka a tenhle neoholený svalovec jsou pár!

Lucie s deblovou parťačkou Mattek-Sands a svými paretnery.
Lucie s deblovou parťačkou Mattek-Sands a svými paretnery.

„Jmenuje se Joe. Seznámila nás Betka, protože studoval s jejím manželem Justinem,“ prozradila deníku Blesk česká tenistka, ovšem co se týče bližší identity svého milého, zůstala dál tajemná.

Když se před dvěma měsíci pochlubila na sociálních sítích valentýnskou růží, ještě o něm nemluvila. Potkali se přitom už poslední říjnový týden! „Bylo to v Singapuru, tam jsme se viděli poprvé,“ přiznala Lucka, jež předtím chodila s bývalým tenistou Jakubem Lustykem.

Šafářová si nyní užívá doma svých blízkých, českým fanouškům se představí první květnový týden na turnaji Prague Open. Ukáže i svého Američana? „Kdepak, Joe v Praze nebude, má práci,“ usmála se.