Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Pikantní tajemství! Ronaldo si na focení vycpává rozkrok, práskla modelka

Autor: ija

Dnes už je Cristiano Ronaldo (32) znovu šťastně zadaný  s Georginou Rodríguezovou a náhradní matka mu ve Spojených státech brzy porodí dvojčata, minulé léto se ale kolem něj motala jedna krásla za druhou a jedna z nich na něj teď práskla pikantní tajemství. Když fotbalová hvězda předvádí spodní prádlo své vlastní značky, používá vycpávku, aby jeho mužská výbava vypadala větší. 

Po loňském triumfu Realu Madrid v Lize mistrů dostal Cristiano Ronaldo jako hlavní hvězda španělského velkoklubu volno navíc. Většinu času strávil portugalský útočník na lodi plující kolem ostrovu Ibiza a internetem létaly desítky fotek z veselých večírků na moři.  Jednou z mnoha krásných žen na palubě byla i blondýnka Elisa de Panicisová a spekulovalo se o milostném románku mezi ní a Ronaldem.

Cristiano Ronaldo prý fixluje velikost svých intimních partií, když předvádí své spodní prádlo.
Cristiano Ronaldo prý fixluje velikost svých intimních partií, když předvádí své spodní prádlo.

Chilská zpěvačka, modelka, herečka a tanečnice se po téměř roce objevila v reality show nazvané Dvojité pokušení, kde povyprávěla o tom, jak Ronaldo ve svých reklamních kampaních simuluje velikost svých intimních partií. „Řekl mi, že používá vycpávky. Nevidím na tom nic špatného. Normálně jsme se o tom bavili, jsme kamarádi,“ tvrdila De Panicisová.

Její slova dávají smysl. Ronaldo si nesmírně zakládá na svém vypracovaném těle, jeho břišní svaly jsou přímo ukázkové. A pokud si v intimních partiích nepřipadá úplně dokonalý, proč by si trochu nepomohl?  

„Cristiano se obklopuje fajn lidmi, má nádherného syna a umí si užívat život. Na lodi byla dobrá zábava,“ dodala De Panicisová, která očividně nechtěla nejlepšímu fotbalistovi světa lhaním škodit. Ovšem takové prohlášení představovalo jistotu, že se o ní znovu začne mluvit. Že by to byl ten účel?

Propírání Ronaldova rozkroku připomnělo jeho slavného předchůdce Davida Beckhama , který si pomáhal podobným způsobem jako současná hvězda Realu...

Real Madrid - Atlético Madrid: Neskutečný zákrok! Ronaldovu dělovku vytáhl z čáry bek Savič
Video se připravuje ...