Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

10 afér kolem Ronalda: podezřelé fotky s muži, smlouva o znásilnění a zrušené ferrari

Autor: ija
  • Se jménem Cristiana Ronalda je spojeno hned několik šťavnatých afér

    Německý magazín Der Spiegel přišel s šokující informací o soukromém životě fotbalové megastar Cristiana Ronalda (32). Nejlepší hráč světa prý před časem znásilnil ženu a zaplatil jí bezmála deset milionů korun, aby mlčela. Mělo k tomu dojít v hotelu v Las Vegas a smlouvu, v níž je Ronaldo označován jako „pan D.“ a mladá žena z USA jako „slečna C“, sestavoval portugalský právník. Slavný fotbalista to považuje za žurnalistickou fikci a jeho agent Jorge Mendes zprávu označil za „nechutnou a urážlivou“. Není to však zdaleka jediný skandál, který hvězdu Realu Madrid provází.  Podívejte se na jejich přehled

  • Znásilnění už tu jednou bylo

    Proslov Cristiana Ronalda během slavnostního přejmenování letiště v MadeiřeFoto Reuters

    Kvůli podezření ze sexuálního násilí byl Cristiano Ronaldo už jednou zatčen. Bylo to v říjnu 2005, kdy jistá žena přišla na policii s tím, že ji fotbalista před třemi týdny znásilnil. Potkali se prý v nočním klubu, kde byla s kamarádkou, a pak šli do hotelového pokoje, kde se „to“ stalo. Vzhledem k tomu, že k dispozici nebyl žádný důkaz, byl Ronaldo obvinění zproštěn.

  • Opil se v nočním klubu

    Přesná hlavička Cristiana Ronalda přinesla Realu srovnáníFoto Reuters

    Jeho fanoušky to překvapilo, všichni totiž vědí, že Ronaldo nepije ani nekouří, protože jeho otec se kdysi upil k smrti. Fotbalista má v tomto směru dobrou pověst a čistý štít, takže mu nedalo moc práce obvinění rozcupovat na hadry. Ukázalo se, že zpráva z roku 2008 je lež a anglické noviny musely vydat omluvu a ještě platit odškodné.

  • Záhadná matka jeho syna

    Ronaldův triumf s ním oslavila přítelkyně Georgina Rodriguezová i syn CristianoFoto EPA

    V roce 2010 oznámil, že se stal otcem syna Cristiana, přestože tou dobou už pár měsíců chodil s ruskou modelkou Irinou Šejkovou. Totožnost matky dítěte nikdy neprozradil a údajně jí dal celou svou roční gáži, v přepočtu přes 300 milionů korun, aby se chlapečka vzdala. Spekuluje se, že šlo o předem dohodnutý obchod, případně náhodnou známost na jednu noc. A situace se opakuje. Velmi brzy mají do rodiny portugalského fotbalisty přibýt další dva chlapci – dvojčata, která má porodit náhradní matka v USA.  

  • Dar – nedar pro Nepál

    Cristiano Ronaldo v průběhu zápasu se SevillouFoto Reuters

    Před dvěma lety se rozšířila zpráva, že Cristiano Ronaldo věnoval osm milionů dolarů, tedy téměř 200 milionů korun, obětem zemětřesení v Nepálu. Fotbalista se mohl ráchat v obdivu. Jenže brzy se ukázalo, že zpráva, kterou zveřejnil francouzský magazín, se nezakládá na pravdě. Ronaldo sice tweetoval na podporu Nepálu, podpořil charitativní akci „zachraňte děti“ a vyzýval fanoušky, aby přispěli. Jenže žádné peníze ve skutečnosti neposlal.

  • Narozeninové veselí po porážce

    Cristiano Ronaldo se raduje z gólu do sítě Bayernu Mnichov.Foto Reuters

    Oslava třicátých narozenin v únoru 2015 se mu příliš nevydařila, a hlavně – schytal za ni ranec kritiky. Došlo k ní totiž den poté, co Real ostudně prohrál ligový zápas, a fanoušci Ronaldovi nemohli zapomenout, že oslavu nezrušil a šel se veselit. Našlo se ale i dost těch, kteří pochopili, že párty byla naplánovaná měsíc předem a přiletěli na ni příbuzní a přátelé ze všech koutů světa.

  • Vytahoval se na spoluhráče

    Cristiano Ronaldo v zápase Realu Madrid proti Bayernu MnichovFoto Reuters

    Loni Ronaldo naštval fanoušky Realu znovu, a to když zpochybnil schopnosti spoluhráčů ve srovnání s jeho uměním. „Kdyby byl celý tým byl na mé úrovni, jsme teď v tabulce první,“ prohlásil. Pravda, bylo to tvrdé a neomalené a přineslo mu to hodně zloby.

  • Shazoval senzaci z Islandu

    Během zápasu proti Islandu na EURO 2016 se Ronaldo rozčiloval a diskutoval s rozhodčím.Foto Profimedia.cz

    Na loňském EURO to schytal, když naštvaný po pouhé remíze jeho Portugalska s Islandem 1:1 kritizoval defenzivní taktiku ostrovního týmu. Pro Island, nejmenší národ, který se kvalifikoval na EURO, to byla první účast na velkém turnaji. Ronaldo se pak zlobil, že Islanďané nedělali nic jiného, jen bránili, a ještě je sepsul za bouřlivé oslavy bodu.

  • Podezřele často se fotí s muži

    Čerstvě ženatí! Vždycky tu budu, abych tě podržel, brácho, napsal si kickboxer Badr Hari na Twitter k fotce s kamarádem Cristianem Ronaldem.Foto twitter.com/badr84hari

    Zpráva, že každou chvíli tajně létá do Maroka za kickboxerem Badrem Harim a že spolu tráví spoustu volných chvil, podpořila spekulace, že je Ronaldo gay. Dvojice si ještě přisolila, když se společné fotce, na níž Hari drží Ronalda v náručí, připsala poznámku: novomanželé. Pravdou je, že se Ronaldo minimálně stejně často ukazuje ve společnosti krásných žen. Georginu Rodríguezovou představil v lednu na galavečeru FIFA jako svou oficiální partnerku.

  • Reklama na býčí zápasy

    Cristiano Ronaldo dvěma brankami rozhodl zápas Realu s Bayernem, dostal se tak na metu 100 branek v evropských pohárechFoto ČTK

    V roce 2008 poštval Ronaldo proti sobě bojovníky za práva zvířat. Zahrál si totiž v reklamě, v níž znázorňoval toreadora, který dráždí býka nikoli červenou muletou, ale fotbalovým míčem. Býčí zápasy jsou ovšem v mnoha zemích zakázané a ochránci zvířat mu to dali dost „sežrat“.

  • Jel na červenou, řídil se synem na klíně

    Během svého angažmá v Manchesteru Ronaldo rozbil své ferrari.Foto Twitter

    Problémy s dopravní policií měl už během svého působení v Manchesteru United. V roce 2009 nedaleko anglického města totálně zrušil své Ferrari 599, když v tunelu ztratil kontrolu nad řízením. Nic se mu nestalo, ale milovníky ikonické značky tím právě nepotěšil.

    O tři roky později se zdálo, že se poučil. Své sportovní lamborghini řídil ukázněně předepsanou rychlostí. Jenže na klíně měl svého tehdy 22měsíčního syna a po autosedačce ani vidu ani slechu.  

    Loni zase obletělo svět video, které ukazuje, jak Ronaldo projíždí křižovatku ve velké rychlosti a na červenou.

  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###