Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Švancara se už těší na titul Komety. Vladěno, fandi, vzkázal Erbové

Autor: iSport.cz

Bude se v Brně slavit hokejový titul? Místní patriot a bývalý ligový fotbalista Petr Švancara o tom před čtvrtým zápasem finálové série, ve které vede Kometa nad Libercem už 3:0, nepochybuje. „Mají čtyři zápasy na to, aby to dali. Cítím, že mají na to, aby to dotáhli a po 51 letech udělali Brno šťastné,“ řekl iSport TV.

Z Brna je momentálně hokejové město. „Euforie je tu šílená, kam se pohnu, tam to probíráme – v sauně i v hospodě,“ přitaká Švancara , že jízdě Komety prostě nejde uniknout. V druhém největším městě v zemi se prolínají fotbaloví a hokejoví fanoušci. „Kdo žije v Brně, tak fandí Zbrojovce i Kometě. Fandíme odmalička, už svého syna jsem vzal ve třech letech na Kometu. Prožíváme to spolu,“ prozradil bývalý útočník, který hrál i za Slavii, Žižkov, či Příbram.

Před zápasem, který může ukončit finále, poslal i vzkaz partnerce obránce Komety Michala Gulašiho , kterou je modelka Vlaďka Erbová . „Vladěno, budeš fandit. Říkala, že na fotbale v Brně nebyla, to má u mě velký vroubek. Tak alespoň ten hokej.“

O tom, jak budou vypadat oslavy titulu, má Švancara jasno už nyní. A doporučuje mimobrněnským, aby se radši drželi mimo město. „Primátor dá minimálně čtyři dny volna, nebude se tady pracovat, bude se točit škopek zdarma. Vy, kdo nejste místní, sem vůbec nejezděte,“ tvrdí.

ONLINE přenos ze čtvrtého utkání finále extraligy Kometa - Liberec sledujte od 17:20 ZDE>>>

Křičím, když padne gól, hlásí fanynka brněnské Komety Šafářová
Video se připravuje ...