Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Šokující video z vězení! Měl jsem ji znásilnit, chvástá se fotbalová hvězda

Autor: ija

Bývalý fotbalista z Premier League Adam Johnson (29), který je na šest let ve vězení za sex s patnáctiletou dívkou, má další problém. Na videu, které tajně natočil zřejmě jeden ze spoluvězňů, chvástavě líčí, že nebýt fotbalovou hvězdou, za mříže by určitě nešel, a o nezletilé oběti vulgárně vykládá pikantní detaily. Na to, že by ho na svobodu pustili dřív, teď může rovnou zapomenout.

Bývalý hráč Sunderlandu byl před rokem odsouzen za sexuální aktivity s nezletilou školačkou a obtěžování další dívky. Ačkoli u soudu tvrdil, jak ho jeho chování mrzí, na videu svoje činy značně zlehčuje, vytahuje se a směje se tomu. Říká, že měl to děvče znásilnit, a tvrdí, že kdyby nebyl známý fotbalista, jistě by do vězení nešel.

Šokující šestiminutové video, natočené pravděpodobně v prádelně věznice, obsahuje množství vulgarit včetně hrubých narážek na prsa školačky.

„Čekávala na mě na parkovišti, upnuté džíny, těsné tričko, k..y venku… Trvalo to asi šest měsíců. Pak si mě přidala na sociálních sítích, přijal jsem. Fakt jsem nevěděl, kolik jí je. Myslel jsem tak sedmnáct, osmnáct,“ líčil pobaveně.

Spoluvězeň se ho pak začal ptát a Johnson odpovídal. „Ani jsem ho do ní nestrčil,“ popisoval. „Měl jsem ji znásilnit, když už jsem za to dostal šest let,“ dodal se smíchem. Na VIDEO se můžete podívat ZDE>>>

Podle odborníků teď nepřipadá v úvahu, že by byl Johnson, který má s bývalou přítelkyní dvouletou dceru, předčasně propuštěn.

Tuto dívku měl Johnson zneužít.
Tuto dívku měl Johnson zneužít.