Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Mohl být příštím Bondem, vybral si jinou dráhu. Stane se bojovníkem v K1!

Autor: iSport.cz

Britského herce Idrise Elbu známe především jako hvězdu mnoha hollywoodských filmů a seriálů. V loňském roce se spekulovalo, že by mohl být příštím Jamesem Bondem, což se dokonce stalo žhavým tipem sázkových kanceláří. Držitel Zlatého glóbu za nejlepší herecký výkon v seriálu Luther, dvacítky dalších hereckých ocenění a sedmdesáti nominací, se rozhodl přijmout možná největší výzvu svého života.

V novém dokumentu Zápasník, natočeným pro Discovery Channel, se pokusí stát profesionálem v K1, jednom z nejnáročnějších bojových umění. Na co jiní trénují celý život, to se absolutní začátečník pod vedením nejlepších světových trenérů bude muset naučit během během pouhých 12 měsíců.

Ovládnout kombinace technik z Muay Thai, karate, Taekwonda, kickboxu a tradičního boxu, aby se na konci mohl postavit do ringu a utkat s ostříleným bojovníkem v zápase, kde je povoleno vše.

Jak sám Elba říká, své rozhodnutí přijmout tuto výzvu vnímá jako nejnáročnější úkol své kariéry, a to jak po fyzické, tak po psychické stránce. Idris objede celý svět, aby si za pomoci bývalých mistrů světa, trenérů a koučů osvojil neortodoxní metody a fitness režimy, a zvýšil tak své šance na výhru.

Jak se Idris Elba ze začátečníka stane profesionálem můžete sledovat na Discovery Channel od 15. dubna.

Idris Elba se pokusí stát profesionálním zápasníkem
Idris Elba se pokusí stát profesionálním zápasníkem