Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Hokejový „Lavi“ bude kouč, v seriálu Lajna ho bude hrát Langmajer

Autor: VIP Sport

Fotbalový Vyšehrad následuje hokejová Lajna. Tvůrci kontroverzního seriálu o Juliusi Lavickém se pustili do dalšího úkolu a začali natáčet příběhy z ledu. Hlavním hrdinou příběhu, který se odehrává v Havířově, je hokejový trenér, představuje ho populární herec Jiří Langmajer. V dalších rolích se objeví Zdeněk Piškula, Marek Taclík a další.

Blonďák Jiří Langmajer se na tiskové konferenci u příležitosti prvního natáčecího dne objevil s vlasy obarvenými na tmavo a tím vzbudil dojem, že jeho postavu inspiroval Vladimír Růžička.

O tom ale herec nechtěl ani slyšet. „Cože? Růžička? Jak jste na to přišel,“ divil se. „Obsazení mě samotného překvapilo, ale se štábem jsme se domluvili, že nebudeme nikoho napodobovat ani zesměšňovat, že prostě vytvoříme vlastní postavu, která bude vycházet z mých hereckých zkušeností,“ líčil Langmajer.

„Myslím, že už začíná litovat, že do toho šel,“ vtipkoval na konto Langmajerovy nové barvy vlasů producent Daniel Strejc, programový ředitel internetové televize Obbod. „Máme už zkušenosti s Vyšehradem, který má velkou sledovanost, a tak jsme se pustili do dalšího internetového seriálu, točit ho budeme v Havířově, úvodní díl má 20 minut a rádi bychom ho zveřejnili během mistrovství světa v hokeji. Následně přijde dalších sedm dílů,“ vysvětlil plány tvůrců.

„Chtěli jsme přijít s trochu dospělejším seriálem, než je Vyšehrad. Proto vzniká Lajna,“ dodal Strejc a nastínil osu děje. „Trenér Hrouzek přijíždí ze Slavie působit do svého domovského klubu, Havířova, kde se odehrává většina seriálu. Zápletka má reálný základ a některé díly budou hodně vtipné,“ slíbil producent.

Řítí se jak lavina! Lavický předvedl na hřišti kličky i parádní trefu
Video se připravuje ...