Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Baby boom u Čechů ve Flyers! K Voráčkovi a Gudasovi přibude Neuvirth

Autor: iSport.cz

Parádní časy zažívají čeští hokejisté v barvách Philadelphie Flyers. Ani ne tak na ledě, jako spíše v soukromém životě. Jakub Voráček a Radko Gudas se totiž dočkali nových přírůstků do rodiny. Dlouho pozadu nezůstane ani třetí do party - gólman Michal Neuvirth, který se prvního potomka s přítelkyní Karolínou brzy dočká.

Jedna z největších opor národního týmu Jakub Voráček se s přítelkyní Nicole dočkal narození svého prvního potomka Jacka již 17. listopadu minulého roku. "Já už to mám pět měsíců za sebou, ale je zajímavý, že se nám to sešlo v jednom roce, jsem za to rád," říkal i na adresu svých krajanů Neuvirtha a Gudase Voráček.

A že narození dítěte život hokejisty pořádně změní, potvrzují i jeho další slova. "Priority jsou jiné. Když přijdeš ze zimáku, už nepřemýšlíš nad tím, co se stalo na ledě, ale myšlenky se ti točí kolem jiných věcí," říká zkušený útočník.

Baby boom u Flyers! K Voráčkovi a Gudasovi přibyde Neuvirth
Video se připravuje ...

Na už druhého potomka se může těšit další očekávaná opora národního týmu na blížícím se světovém šampionátu v Paříži Radko Gudas. K dceři Leontince přibyl syn Quido.

Toho si zatím řízný bek příliš neužil, protože se krátce po narození musel hlásit u národního týmu. "Je to nepříjemné rozloučit se takhle na začátku, ale u manželky se budou střídat rodiče, nebude na to sama," zůstává v klidu hokejista.

Jakub Voráček se na Facebooku pochlubil svým synemFoto Facebook.com/jakubvoracekofficial

Na Gudasova syna se přišel podívat již i Jakub Voráček. "Byl jsem se na Quida podívat a musím říct, že je to celý on," usmíval se útočník Letců.

Na radostnou událost se může těšit i Michal Neuvirth, švagr Radko Gudase. Jeho přítelkyně Karolína oznámila, že je v očekávání.

Právě gólman Philadelphie jako jediný z české trojice bude na světovém šampionátu chybět. Mrzet ho to však zase tolik nemusí, s přítelkyní Karolínou se mohou těšit na další novou životní etapu.

Gudas chválil Mrázka: Je to velká opora, pomáhá nám bekům rozehrávat
Video se připravuje ...

Voráček: Přijít o céčko kvůli Plekancovi nevadí. Je načase udělat medaili
Video se připravuje ...