Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Strčil mu prsty do zadku, dostal červenou! Co tím hvězda brazilské ligy myslela?

Autor: ps

Do podvědomí mimo Jižní Ameriku se tým Chapecoense zapsal černým písmem. Na konci listopadu, kdy při letecké katastrofě stroji nevystačilo palivo během přeletu do Kolumbie. Po půl roce je o něm opět slyšet a jedna z hvězd brazilské ligy se postarala o pořádnou ostudu!

Po nekončících nářcích a slzách, které provázely bolestivý odchod 71 kamarádů a spoluhráčů, si řekli dost. „Budeme bojovat za jméno klubu a za všechny, kteří přišli o život,“ vzkazovali pánové z Chapecoense.

Povedlo se. První zápas mužstvo s novými tvářemi vyhrálo. Jásalo se, slavilo. Brazilský tým nastartoval novou éru. Jenže uteklo několik měsíců a o Chapecoense se mluví znovu. Opět negativně.

Hosté už na trávníku brazilského Nacional Montevideo prohrávali v Poháru osvoboditelů 0:3, měli o jednoho muže v poli méně, přesto přišlo něco, nad čím zůstává rozum stát! Rossi, pravým jménem Rosicley Pereira da Silva, neuhlídal soupeře, ten mu utíkal po levé straně hřiště, tak ho prostě zastavil. Ostudně!

Divíte se, co se mohlo stát? Pravou ruku mu strčil mezi půlky! Protihráč okamžitě přestal hrát a stěžoval si rozhodčímu. Arbitr chvíli váhal, ale po dohodě s postraním přišla jasná červená. Rossi se chvíli divil, ale jak zjistil, že to přehnal a soupeři se to vůbec nelíbilo, sbalil se a utekl do šatny.

Jeho intimní faul obletěl během chvíle celou planetu…

Bar připomínající oběť letecké katastrofy, fotbalový tým Chapecoense, otevřeli v kolumbijském Medellínu.
Bar připomínající oběť letecké katastrofy, fotbalový tým Chapecoense, otevřeli v kolumbijském Medellínu.