Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hollywoodská herečka dávala Ukrajinci doping: Jak Kličkově lásce povadal úsměv

Autor: ps

Seděla pár metrů od ringu, každé kolo hlasitě řvala na svého ukrajinského tvrďáka, dokonce si v přeplněné aréně v jednu chvíli zaboxovala, ale všechno to bylo k ničemu. Hollywoodská hvězda Hayden Panettiere (27) pohasla a partnerka Vladimíra Klička (41) odešla z Wembley stejně jako celý tým zklamaná.

Boxerský galavečer přilákal do anglického sportovního svatostánku 90 tisíc lidí, u televizních obrazovek souboj Klička s Joshuou sledovalo na desítky milionů diváků, ale jedna osoba ve Wembley vyčnívala nad všechny. Rozkošná herečka Hayden Panettiere.

Krásná partnerka ukrajinské mlátičky na své sexy tělo oblékla zelené šaty, kamery se jí během přestávek mezi jednotlivými koly mockrát věnovaly. Jenže usměvavé blondýnce postupem zápasu tuhl úsměv.

Anthony Josua častoval svého soupeře tvrdými ranami
Anthony Josua častoval svého soupeře tvrdými ranami

Hodně se lekla, když šel Vladimír poprvé k zemi. Místo toho, aby si rukama zakrývala oči, vstala a ukázala své lásce, jak na to. Zvedla se ze židle a začala boxovat! Jako by si jí Kličko všiml a dal do svého životního boje všechno. Zdálo se, že bitvu otočil na svoji stranu.

Podařilo se mu Joshuu dostat na zem, blýskalo se na lepší časy, ale jedenácté kolo všechno rozhodlo. Anthony si z Klička udělal boxovací pytel, dvakrát ho poslal na kolena, pak musel jeden z nejsledovanějších sportovních duelů rozhodnout rozhodčí. Vladimír byl už moc potlučený a bezvládný, aby mohl zápas pokračovat…

A Hayden? Ta se vypařila ze stadionu stejně rychle, jako její partner z ringu. Oslavy si užíval jen domácí šampion.