Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Laura a její ňadra pobláznily Stuttgart. Německá teniska na kurtu budila veliký rozruch

Autor: pv

Na dvorcích řádila jako uragán a smetla jednu soupeřku za druhou. Německá tenistka Laura Siegemundová (29) ovládla domácí antukový turnaj ve Stuttgartu, když ve finále zdolala Francouzku Kristinu Mladenovicovou 6:1, 2:6, 7:6. Němka nezaujala pouze herním projevem, ale i odvážným outfitem. Krátká sukýnka, holá záda a hlavně velký výstřih s bujnými vnady upoutat pozornost diváků v hledišti i u televizních obrazovek.

Německá tenistka, jež ve Stuttgartu žije, vybojovala druhý turnajový titul v kariéře. Kromě finanční prémie 3,3 milionu korun získala i sponzorský dárek -  červený sporťák Porsche 911. Laura se po vítězství fotila u luxusního vozu a vypadala jako modelka z pánského časopisu. „Jsem z toho trochu perplex,“ řekla dojatá Siegemundová.

Perplex byli, ale i fanoušci, když ji viděli v jejím odvážném modelu, ve kterém na kurtech zastínila všechny své soupeřky včetně Karolíny Plíškové . Laura často poutá pozornost svými modely, v nichž často hraje roli právě velký výstřih. Před lety ale zaujala i bílými průsvitnými spodky. Jakým outfitem asi 30. hráčka žebříčku WTA překvapí na dalších turnajích?

Siegemundová měla ve Stuttgartu odvážný model
Siegemundová měla ve Stuttgartu odvážný model