Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Real nenávidí až za hrob, přesto má Piqué doma jeho dres. Může za to Shakira?

Autor: ija

Že má Gerard Piqué doma dres Realu Madrid? Nesmysl, řekli byste si. Obránce Barcelony je zapřisáhlým odpůrcem všeho, co byť jen vzdáleně souvisí s madridským velkoklubem, a když přijde na „hejtování“ bílého baletu, není většího přeborníka. Jenže, jak se ukázalo, „závadný“ dres se v jeho domě přece jen vyskytuje. Prozradila to manželka Jamese Rodrígueze a zdá se, že prsty v tom má Shakira a jejich malý syn Milan.

Gerard Piqué (30) je hrdý Katalánec, který začínal v proslulé La Masii, mládežnické akademii Barcy, a jehož dědeček býval viceprezidentem klubu. Piqué se netají nenávistí k Realu Madrid a často proti němu vystupuje na sociálních sítích.  A přesto má dres bílého baletu doma.

Barcelonský Gerard Piqué je hrdý na svůj klub a konkurenta z Madridu nenávidí.
Barcelonský Gerard Piqué je hrdý na svůj klub a konkurenta z Madridu nenávidí.

Prozradila to Daniela Ospinová, manželka kolumbijského záložníka Realu Jamese Rodrígueze, mladší sestra Davida Ospiny z Arsenalu. Magazínu Don Juan povyprávěla, jak se setkala s Piquého partnerkou Shakirou, popovou hvězdou, která také pochází z Kolumbie.

„Jednou jsme se v Barceloně potkali se Shakirou a dětmi. Moje dcera Salomé byla nadšená, protože je její obrovskou fanynkou, a to já ostatně taky,“ líčila Ospinová. „Shakira se obrátila na malého Milana, ukázala na Salomé a povídá mu: Koukej, tohle je dcera Jamese! A Piquého syn Milan hned na to: „Já vím, mám jeho dres č. 10!“

Asi každého by teď zajímalo, co na to řekl Piqué, když to zjistil.