Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

V ložnici s Koukalovou! Hvězda odhalila soukromí, počítá se i s dítětem

Autor: Patrik Vacek

Už se nemohou dočkat. Biatlonistka Gabriela Koukalová a její manžel Petr za pár dní oslaví první výročí svatby. Další společné roky stráví v novém domově. Nejoblíbenější česká sportovkyně se s partnerem po roce stěhuje do většího bytu v Praze, kde už se počítá i s dětským pokojíčkem.

Užívali si pohodlí a klid v rezidenci kousek od golfového hřiště v Motole. Byt 2+KK jim ale pomalu přestával vyhovovat, a tak se na podzim manželé Koukalovi stěhují do prostoru o velikosti přes 70 m2, kde budou mít o jeden pokoj navíc. „Už jsme tady měli bydlet dřív. Čekali jsme, až se dostaví tento byt,“ prozradila Gabriela.

Petr s Gabrielou mají na stěně v ložnici unikátní tapetu s badmintonově-biatlonovou tématikou
Petr s Gabrielou mají na stěně v ložnici unikátní tapetu s badmintonově-biatlonovou tématikou

Místnost navíc bude nejvíce využívat bývalý badmintonista Petr Koukal. „Pracovna je Petra, protože má spoustu práce. Já budu hlavně relaxovat na posteli. Nechci předbíhat, ale pracovna pak bude teoreticky dětský pokoj,“ řekla Koukalová a nastínila, že plánuje do nového domova pozvat svou kolegyni z biatlonu Finku Kaisu Mäkäräinenovou. „Posílala jsem jí snímky bytu a říkala, že se moc těší, až nás navštíví,“ oznámila česká olympionička.

V ložnici s Koukalovou! Biatlonová kráska odhalila své soukromí
Video se připravuje ...

Bydlení mají zařízené ve skandinávském stylu. V Praze tak má Koukalová kousek ze severských zemí, kde často závodí. „Chtěli jsme přírodní prvky, jako je například masivní stůl z dřevěných trámů. Přináší to sem svěží atmosféru. Je to tady kouzelné,“ vyzdvihovala Gabriela. Trénovat fyzičku bude v přilehlém parku Kavalírka nebo Klamovka.

Ze začátku si Koukalová nové bydlení příliš neužije. Stěhovat se budou až na podzim po dokončení celého bytového projektu. Největší výhodou tak je, že se Gabriela vyhne stěhování, protože jí začíná v tomto období sezona. Vše bude na jejím manželovi. „Jsem na to připravený. Nebaví mě uklízení, ale stěhování jako očistný proces mě docela baví. Zbavuji se věcí, které už nepotřebujeme a máme hned víc místa,“ smál se Koukal.