Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sportovci na sítích: Druhý domov Jágrovy Veroniky, pozadí Kordové i autobus č*rak

Autor: ija

Bijec v kleci Conor McGregor se stal otcem. Hvězda UFC sdílela fotku své partnerky Dee Devlinové s právě narozeným synkem, jehož rodiče pojmenovali Conor Jack a rovnou mu založili účet na Instagramu. Zamilovaným otcem je i Pavel Kadeřábek. „Největší dar, který můžete od své partnerky (budoucí ženy) dostat, je nejúžasněji dcera na světě,“ napsal fotbalista Hoffenheimu ke snímku rozkošné Emičky. V plavkách se na sociálních sítích předvedly ruská atletická kráska i americká golfistka Jesicca Kordová. Partnerka Jaromíra Jágra Veronika Kopřivová prozradila, kde má druhý domov, a do toho olympijský vítěz v desetiboji Roman Šebrle vtipkoval. Jaký byl uplynulý týden na sociálních sítích?

„Kucíí, počkejte, už du,“ napsal Šebrle k selfíčku z pražského maratonu, na němž ho právě míjí elitní skupina afrických vytrvalců. Před pár dny ho zase zaujal chorvatský autobus stojící u pražského hotelu. „Tímhle asi nepojedu,“ šklebí se „Šéba“. Jméno na boku vozu totiž značí v češtině ne právě neslušnější výraz č*rak.

Golfistka Jessica Kordová poškádlila fanoušky sexy fotkou.
Golfistka Jessica Kordová poškádlila fanoušky sexy fotkou.

Dcera českých tenistů Jessica Kordová zaujala pořádně sexy fotkou s textem: „Před námi jsou daleko lepší věci než cokoli, co je za námi.“ Vzhledem k tomu, že na snímku ukazuje čtyřiadvacetiletá golfistka výstavní pozadí, soudí většina fanoušků, že ani to, co je vzadu, není vůbec špatné.

„Když hrál dne možná naposledy Milan Baroš , tak šla i Renata Langmannová ,“ napsal k selfíčku s manželkou z tribuny stadionu Sparty moderátor Ondřej Novotný .  

A co ještě sdíleli sportovci na sociálních sítích?