Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tenistku Cibulkovou urážejí a hrozí: Chci tě vidět umírat v přímém přenosu!

Autor: ija

To už je hodně přes čáru! Slovenské tenistce Dominice Cibulkové (28) se v poslední době na kurtech příliš nedaří. V Madridu, kde byla loni ve finále, vypadla už ve třetím kole. Většina fanoušků ji utěšuje, že se to zase zlomí a nejpozději na French Open všem ukáže, jsou ale i zákeřní lidé, nad jejichž nevybíravými komentáři a výhrůžkami zůstává rozum stát. 

Po prohraném zápase, v němž byla vítězka Turnaje mistryň jasnou favoritkou proti dvacetileté Francouzce Dodinové, zahrnuli její profily na sociálních sítích sprostými urážkami a hodně drsnými výhrůžkami. „Věřím, že ty a tvoje rodina chcípnete, blbá krávo,“ napsal jeden „takyfanoušek“

Slovenská tenistka Dominika Cibulková má ráda módu a na jejím Instagramu je to vidět.
Slovenská tenistka Dominika Cibulková má ráda módu a na jejím Instagramu je to vidět.

„S..u na tvůj velký zadek. Jak ses tam proboha dostala? Ty ošklivá  zas...ná ku..o,“ píše další. Nejspíš se nejedná o žádné skutečné příznivce tenisu, ale sázkaře, kteří nemohou přenést přes srdce, že přišli o peníze.  

A nejde jen o sprosté nadávky, ale přímo výhrůžky smrtí. „Doufám, že tvoje kosti se lámou stejně lehce jako tvoje podání. A věřím, že budeš padat častěji.“ A také: „Jediná věc, která by mě udělala šťastnou, by bylo, kdybych tě viděla umírat v přímém přenosu,“ mohla si číst slovenská tenistka, kterou sama její přemožitelka označila za jednu z nejpříjemnějších hráček na okruhu.

A praví fanoušci Cibulkovou utěšují: „Domi, nemám slov na ty komentáře. Ubohé, choromyslné… To dokáže napsat jen zakomplexovaný primitiv."