Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Voráčkova rodina na tribuně: Snad si malej nebude zápas s Nory pamatovat!

Autor: as, ps

Pokud to měl být zápas, v němž se chtěl svému potomkovi ukázat v plné kráse, tak to se Jakubu Voráčkovi (27) nepovedlo. S českým týmem předvedl na MS proti Norům matný výkon a výhra 1:0 v prodloužení je zklamáním.

Bleskově se oklepal z lehkého otřesu mozku a znovu vedl nároďák do akce v roli kapitána. Voráček se chtěl vytáhnout, protože v hledišti seděli rodiče, americká přítelkyně Nicole a hlavně půlroční synek Jake! „Být otcem od rodiny je krásná věc,“ přiznal vousatý útočník.

Prcek Jake byl na tribuně spíše vyděšený, s velkou pravděpodobností kvůli výkonu českého týmu. „Malej už roste, je z něj velkej kluk,“ libuje si český vůdce, že synka netrápí žádné zdravotní komplikace.

Ovšem pochyby má Voráček z předvedeného výkonu. Po bitvě s Norskem věděl, že národní tým rozhodně má na lepší výkony. „Přišlo mi, že to byl nejtěžší zápas na turnaji. Snad si ho malej nebude pamatovat,“ zavtipkoval hrdý táta po výhře v prodloužení.

Dnes od 16:15 čekají Jandačův výběr Slovinci. Snad uvidí malý Jake lepší výkon české družiny. „To bude úplně jiný zápas,“ slíbil mu na dálku táta.

Na tribuně při zápase s Norskem - Voráčkova maminka Hana a jeho přítelkyně Nicole.
Na tribuně při zápase s Norskem - Voráčkova maminka Hana a jeho přítelkyně Nicole.

Voráček, Mrázek, Gudas. Takhle české hvězdy pózovaly na superplakát Sportu
Video se připravuje ...