Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Zlatan namol?! Takhle rehabilituje hvězda Manchesteru United

Autor: ps

Nebyl by to Zlatan Ibrahimovič (35), kdyby se neodlišoval od ostatních fotbalistů. I rehabilitaci po ošklivém zranění kolene si hvězda Manchesteru United zvolila po svém. Se skleničkou vínka a koktejlem u bazénu! Co na to kouč José Mourinho?

Čtvrtfinále Evropské ligy. Zlatan se měl proti Anderlechtu stát střeleckou hvězdou, místo toho ale putoval do nemocnice. Při doskoku na útočné polovině špatně došlápl a prolomilo se mu koleno tak, že se spoluhráči drželi za hlavu. Zlatan se svíjel v křečích, okamžitě bylo jasné, že má po sezoně. Musel pod kudlu!

Vše proběhlo podle plánu, zákrok se podařil. S dírou v noze pak švédskému šuterovi nezbylo nic jiného, než se poohlédnout, kde může rehabilitovat. Objevil Ameriku! Vyrazil na Floridu, konkrétně do Miami.

Svoji bolavou pravačku šetřil tím, že se podpíral o berle. Ale jak se uvelebil v hotelu, okamžitě měl jasno, kde bude trávit většinu času. Pěkně u vyhřátého bazénu, po pravé ruce se skleničkou vína a pro jistotu i s koktejlem! No, to se brachu hojí rány samy!

Otázka je, jak na tohle reaguje Ibrahimovičův impulzivní trenér Mourinho ? Ale vzhledem k tomu, jaké si Zlatan udělal během 46 zápasů v dresu United renomé (28 branek + 9 asistencí), může být v klidu. Za tohle mu určitě nikdo pokutu dávat nebude…

Takhle se nemůže chovat každý fotbalista, ale Ibra, to je jiná káva! Rehabilitace s vínem a koktejlem? Proč ne!
Takhle se nemůže chovat každý fotbalista, ale Ibra, to je jiná káva! Rehabilitace s vínem a koktejlem? Proč ne!