Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Hokejistu Kindla nevzali na šampionát. Na hokej zapomíná s exotickou sexy misskou

Autor: pv

Zklamání zahání po boku své lásky. Hokejista Jakub Kindl byl z konečné nominace pro MS vyřazen koučem Josefem Jandačem. Obránce Floridy to vzal sportovně a místo do Paříže zamířil zpět do Ameriky, kde si užívá pohody a sluníčka se svou krásnou modelkou.

Na Miami si dopřává pohodičku. Obránce Jakub Kindl na sobě nedává znát, že by ho neúčast na právě probíhajícím mistrovství světa štvala.

Na hokej zapomíná v náručí své sexy albánské partnerky Aferdity Dreshaj , která byla v minulosti na miss Universe a nyní se kromě modelingu živí i jako zpěvačka. Pikantní je, že se o ní v minulosti mluvilo jako o partnerce herecké hvězdy Leonarda di Capria.

Kindl se svou krásnou Aferditou
Kindl se svou krásnou Aferditou

Jedno je ale jisté. Její srdce už přes čtyři roky patří českému hokejistovi. Že jsou spolu šťastní, dokazují i jejich společné snímky a videa na sociálních sítích. V bazénu si dopřávají vodních radovánek a na suchu se zase procházejí po Miami. Pro Kindla jsou to krásné chvilky a pomáhají mu odreagovat se od stresu ze shánění nového angažmá.

Letos si přišel na 3 miliony dolarů (75 milionů korun), ale s klubem Florida Panthers mu kontrakt skončil. Zůstane v NHL nebo se vrátí do Evropy. Jedno je jisté, Aferdita mu bude vždy nablízku.