Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Laviho máma v novém Vyšehradu spí s trenéry: Žloutek byl lepší než Bílek!

Autor: iSport.cz

Sedmý díl seriálu Vyšehrad, který vysílá internetová televize OBBOD, zase provokuje. Tentokrát představuje Laviho matku, která svému nezdárnému synovi pomáhá svérázným způsobem - spí s jeho trenéry.

Příběh sedmého dílu se točí kolem toho, že agent Jarda už má dost Laviho večírků a úletů s prostitutkami, tak na něj zavolá jediného člověka, který je schopen ho dát do latě. Laviho maminka doma okamžitě nastaví přísný režim - večerka v deset, a bez porna!

Paní Lavická, ztvárněná Věrou Hlaváčkovou, má i svoje metody, jak Lavimu v podání Jakuba Štáfka vylepšit pošramocenou pověst v týmu. Aby se synáček udržel na " Messiho postu," sbalí Laviho maminka trenéra Žloutka (Jiří Ployhar).

Jenže Žloutek bere rychlovku s paní Lavickou hodně vážně a dokonce ji požádá o ruku. A pravda vyjde najevo, paní Laviho máma je na kouče specialistka! Žloutek byl sice lepší než Bílek, na svatbu to ale určitě nebude. A Laviho zase čeká tvrdý trénink jako všechny ostatní...

Fanoušci Vyšehradu se mohou těšit ještě na tři epizody, které by měly na webu OBBOD.com vycházet vždy ve středu v následujících třech týdnech.

Julius Lavický po další propařené noci
Julius Lavický po další propařené noci