Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Vystřídala fotbalisty. Česká Miss se spustila v Rusku s drogovým hříšníkem

Autor: spo

Ujíždí na záložníky! Česká Miss 2015 Nikol Švantnerová se v zimě rozešla po dlouholetém vztahu s fotbalistou Teplic Jakubem Horou. Nyní je opět zadaná a randí se záložníkem Ondřejem Vaňkem, který působí v ruské Ufě. V Česku se o něm letos hovořilo ve spojitosti s drogami.

Teplický fotbalista měl s modelkou Švantnerovou vztah jako na houpačce. Dlouhé roky spolu chodili, ale často se i rozcházeli. Loni v zimě už se od sebe definitivně odloučili. Vysoká tmavovláska na novou lásku dlouho čekat nemusela. Jejím novým partnerem se stal bývalý hráč Jablonce či Plzně Ondřej Vaněk.

Fotbalista Jakub Hora se svou bývalou přítelkyní Nikol Švantnerovou
Fotbalista Jakub Hora se svou bývalou přítelkyní Nikol Švantnerovou

„Pár lidí už nás potkalo i v Praze. Už, myslím, není co tajit, ano, jsme spolu.“ potvrdila serveru Super.cz modelka, která se musí vyrovnat s tím, že její milý hraje až v ruské Ufě, vzdálené kolem 3300 kilometrů od Prahy. Ale i tak ho Švantnerová létá navštěvovat. Dvakrát se za ním zastavila a setkali se spolu v Moskvě. „Snažím se skloubit práci i vztah. Nevidím v tom problém,“ řekla Švantnerová.

Vztah missky s Horou prošel velkou krizí před dvěma lety, kdy ji měl fotbalista podvádět s jinými ženami. Otázkou je, jestli si Švantnerová a nyní vybrala toho pravého.  

Podle policejních odposlechů si Vaněk údajně objednával návykové látky od kamaráda v době, kdy hrál za Plzeň a reprezentaci. Navíc měl často problémy s disciplínou, když navštěvoval noční podniky a byl v záři 2015 u autonehody spoluhráče Davida Limberského , který řídil v opilosti. Tak snad si Nikol dokáže Ondřeje zklidnit.