Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Miss Chlebovská a Kadeřábek se loučili se svobodou: holčičí den v limuzíně i cesta na voru

Autor: ija

Pavlu Kadeřábkovi (25) a Tereze Chlebovské (26) už se to krátí! Obránce bundesligového Hoffenheimu a Česká Miss 2012 už mají za sebou velkolepé rozlučky se svobodou. Chlebovské u ní asistovala limuzína i osmiměsíční dcera Emička, Kadeřábek měl svou pánskou jízdu na voru. Teď už čeká jen svatba. 

Modelka a reportérka Tereza Chlebovská a český fotbalový reprezentant tvoří populární pár, který si svou lásku dává neustále najevo. Ti dva už spolu mají dceru Emu, která se narodila začátkem září, a teď přichází na řadu oficiální stvrzení vztahu.

„Rozlučka se svobodou. Děkuju všem zúčastněným za skvělou akci,“ napsal Kadeřábek na Instagramu. „Lepší rozlučka nemohla být,“ připsal ještě a k fotografii, na níž čistě pánská posádka mává z dřevěného plavidla, dodal: „Když nešla limuzína, tak zvolíme vor.“

To Chlebovská to měla i s bílou limuzínou a tradiční šerpou pro budoucí nevěsty. „Děkuju za nejlepší holčičí den,“ napsala na Instagramu k rozvernému videu.

Ještě před pár dny si rodinka vyšla na zmrzlinu, o víkendu Kadeřábek vzal dcerku poprvé na fotbalové hřiště. A všechno zdokumentoval na sociálních sítích. „Moje velká fanynka. Poprvé na hřišti,“ napsal ke snímku, kde drží dcerku v náručí.

Budoucí nevěsta Tereza Chlebovská, rozlučka se svobodou byla velkolepá.
Budoucí nevěsta Tereza Chlebovská, rozlučka se svobodou byla velkolepá.