Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Neuvěřitelné video: Hvězda NFL nechala modelky jíst suši ze svých prsou

Autor: Martin Hašek

Jestli nějakou světově známou sportovní osobnost mohlo napadnout nechat pojídat svůdné modelky suši přímo ze svého svalnatého hrudníku, asi to nemohl být nikdo jiný než Rob Gronkowski. Tenhle chlapík v NFL drtí obrany soupeřů, tentokrát je ale hrdinou neobvyklého klipu na muziku DJ 3LAU, který se svými rytmy exceluje v Las Vegas.

Říkají mu Gronk nebo Gronkzilla. Rob Gronkowski, tight end týmu New England Patriots z NFL, je ve světě amerického fotbalu velkou hvězdou díky svým kouskům na hřišti i mimo něj. A teď vytasil těžký kalibr.

Gronkowski v klipu představuje muže, který v baru narazí na krásnou dívku, pozve jí na drink, ale ani dokonalá společnice si nedokáže dlouho udržet jeho pozornost. Gronkowski se neustále propadá do živých snů. A ty jsou hodně žhavé.

Po prvním hltu ho přenesou k nablýskanému autu ke skupině sexy dívek, které mýdlovou vodou omyjí nejen bouráka, ale i tělo nabušeného sportovce. Pohled na talíř suši zase Gronka přenese do fantazie, v níž modelky pojídají suši přímo z jeho břicha. Rande tak nakonec končí katastrofou, Gronkowski si ale v představách znovu užívá se skupinou krásných dívek na trampolíně…

Možná zbytečné upozornění na závěr: V pracovní době radši nepouštět!