Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Ostuda jako hrom! Bojovník MMA prohrál zápas, v kleci ho pak zfackovala máma

Autor: tej

Na čtvrteční večer určitě nebude v dobrém vzpomínat dvaadvacetiletý ruský MMA bojovník Viktor Kichigin. Během galavečera FNG 67, který se uskutečnil v ruském Jekatěrinburgu, prohrál technickým knockoutem. To nejhorší ho ale teprve ještě čekalo. Po prohře do klece vrazila jeho matka, která bojovníka přede všemi diváky zfackovala.

Během zápasu pérové váhy ho Ruslan Jamanbajev zbil do krve a ve druhém kole rozhodčí boj raději ukončil. Zklamaný a zničený Kichigin pak opřený o klec rozdýchával ošklivou porážku, když do klece vzteky vtrhla jeho matka Anna Azovskaja, která je současně i jeho trenérkou. Pokud čekal slova útěchy, nedočkal se jich.

Kichiginova matka, která během zápasu poskakovala u klece a dávala svému synovi rady, byla natolik v ráži, že mu během otírání krve z obličeje několikrát vrazila facku a doprovodila to nadávkami. Ostuda před celým publikem bojovníka naštvala a ještě před vyhodnocením zápasu proto vzteky odešel do šatny. Matka se ho ještě pokoušela zastavit, ale nepovedlo se jí to.

Anna Azovskaja má ještě další dva syny - Georgyho a Grigorije, všichni tři se věnují MMA a matka je trénuje. V nedávném rozhovoru pro FightNights.ru vysvětlila, proč syny k bojovým sportům vede: „Když synové dospívali, měli nějaké konflikty s ostatními chlapci, a tak jsem si řekla, že se musíme naučit bojovat. Muži musí bojovat!“

A jak sama vnímá, že synové mají v matce současně i trenérku? „Hodně sportovců chce mít v těžkých časech své blízké po boku a pro většinu lidí to není možné. Já si myslím, že mí chlapci mají štěstí, protože jsem vždycky tady, abych jim pomohla a podpořila je. Vím, že mým chlapcům hodně lidí závidí, akorát to nepřiznají.“

Samotný bojovník však momentálně radostí nehýří, video se totiž začalo ohromnou rychlostí šírit po celém světě. Fanoušci MMA ho však utěšili, že v tom není sám. Připomněli mu příběh Rondy Rouseové, jejíž maminka je podobného ražení. Ta své dceři nasazovala armbar (škrcení krku předloktím) i ve spánku nebo v restauraci. Prý ji chtěla udržet ve střehu.

MMA bojovník prohrál, v kleci ho pak zfackovala matka
MMA bojovník prohrál, v kleci ho pak zfackovala matka