Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

„Jágr je arogantní blbeček!“ Kdo takhle drsně zaútočil na legendárního hokejistu?

Autor: pv

Nebral si servítky. Sběratel autogramů Petr Kureš ostře zaútočil na hokejovou superstar Jaromíra Jágra (45). Útočník se mu údajně pětkrát odmítl podepsat a sportovní fanoušek se kvůli tomu ostře obul do druhého nejproduktivnějšího hráče historie NHL. Napadl ale i další hokejovou legendu!

Ve sbírce má Petr Kureš přes deset tisíc autogramů nejen od slavných sportovců, ale i umělců a lidí z veřejného života. Ne vždy je pro něj jednoduché sehnat podpisy vysněných celebrit. Hlavně dva fenomenální čeští hokejisté mu prý dávali zabrat.

„Dominik Hašek dá jeden dva podpisy a ty odbude. Když ale od něj chcete pěkný podpis, tak by za to snad chtěl nejradši pětikilo,“ prozradil v magazínu MF Dnes, a vzápětí šokoval ještě drsnější odpovědí.

Sběratel autogramů Kureš nemá očividně Jágra rád
Sběratel autogramů Kureš nemá očividně Jágra rád

„Hašek ale není arogantní blbeček jako Jágr, za tím jsem byl osobně pětkrát, a nepodepsal se mi ani jednou. Nakonec ho teda mám, ale Reichel, Patera, Procházka to jsou normální lidi, Jágr je namyšlená modla,“ myslí si třiapadesátiletý údržbář a seřizovač Kureš. Pro Jágra to není první útok na jeho osobu kvůli autogramům.

Na začátku letošního roku se do útočníka Floridy navezl na Facebooku člověk, který tvrdil, že viděl video, jak se Jágr nechtěl na stadionu v Americe podepsat českým fanouškům a označil ho za primadonu. Olympijský vítěz si to nenechal líbit a v zápětí na sociální sítí odpověděl:

„Až budeš 25 let po každém tréninku a zápase podepisovat stejným lidem, o kterých víš, že to prodávají, tak tě to také omrzí. A máš pravdu, že potom nedostanou podpis někteří, kteří jsou tam poprvé. A nevěřím, že kdyby na mě zavolali česky a já je slyšel, že bych jim to nepodepsal. Takový hovado nejsem.“