Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hvězdy Realu zbrojí na Juve: Ramos a Ronaldo s kráskami, kdo hrál na klavír?

Autor: ija

Hvězdy Realu Madrid se chystají na sobotní finále Ligy mistrů, v cestě za triumfem jim stojí Juventus. Minulý víkend dostali Ronaldo a spol. od kouče Zinedina Zidana volno a užívali si ho každý po svém. Část mančaftu vyrazila společně na večeři spojenou s několika skleničkami vína, Álvaro Morata si zablbnul se svou láskou Alicí v moři, Cristiano Ronaldo se věnoval přítelkyni Georgině a Karim Benzema si zahrál na klavír.

Sergio Ramos, Lucas Vázquez a Keylor Naval si dopřáli pár skleniček vína, zašli na večeři i s drahými polovičkami. Kapitán Ramos se při té příležitosti tulil ke své krásné přítelkyni, televizní moderátorce Pilar Rubiové, romantický snímek s manželkou Andreou Salasovou zveřejnil i golman Navas.

Útočník Álvaro Morata dováděl s přítelkyní, modelkou a módní návrhářkou Alicí Campellovou, v moři. „Pár dnů před finále Ligy mistrů s nejkrásnější ženou na světě,“ napsal na svém Instagramu.

Alvaro Morata z Realu Madrid strávil romantický víkend se svou modelkou Alicí Campellovou.
Alvaro Morata z Realu Madrid strávil romantický víkend se svou modelkou Alicí Campellovou.

Hvězdný Cristiano Ronaldo se nejdřív poprvé na Instagramu ukázal s přítelkyní Georginou. Nad fotkou zamilované dvojice tulící se k sobě na gauči, hned začali fanoušci spekulovat, zda černovlasá kráska není těhotná.

Nejlepší fotbalista světa pak relaxoval na jachtě a nakonec vyslal hráčům Juventusu varování, když jim ukázal své neuvěřitelně svalnaté nohy.

James Rodríguez relaxoval u bazénu, stejně jako Mateo Kovačič, brazilští zadáci Danilo a Marcelo si zahráli Teqball, hru podobnou stolnímu tenisu. A Karim Benzema předvedl, že je mnohostranně nadaný a doma hrál na klavír.