Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Hvězda Lavi! Představil kolekci, vyhodil novináře a podepsal se na prsa

Autor: bko

Ze Sparty ho vyhodili, tak hraje jen třetí ligu za Vyšehrad, ale to Juliusi „Lavimu“ Lavickému rozhodně nebrání v tom, aby se choval jako namyšlená superhvězda první velikosti… Tak jako při autogramiádě a představení své módní kolekce na Václavském náměstí.

Internetový fenomén v podobě seriálu Vyšehrad a jeho hlavního hrdiny Juliuse Lavického v podání Jakuba Štáfka přerůstá virtuální svět. Štáfek jako Lavický ve čtvrtek představil svou módní kolekci, po vzoru Cristiana Ronalda či Lukáše Váchy pojmenovanou podle iniciál a čísla dresu, v jeho případě tedy JL10.

Na repre bych měl, ale je tam ten Jarolím, hlásil „Lavi“ Lavický s cigárem v ruce
Video se připravuje ...

A Štáfek si svou roli užívá. Na autogramiádu dorazil v červeném Ferrari, ze kterého vystoupil s plechovkou piva v ruce, redaktora iSport TV naoko vyhodil z tiskovky, když se ho zeptal na Lukáše Váchu, a perlil i dál, když se třeba jedné z fanynek podepsal na ňadra. A připojil sprostou malůvku.

Že by měl radši trénovat na novou sezonu?  „Já mám teďka individuál, já si trénuju, jak chci, že jo,“ děl „Lavický“ s cigaretou v ruce. Co by na to řekl kouč Vyšehradu Žloutek, to neřešil. „Snad se to nedozví,“ věřil trochu naivně.

Skandál! Lavi vyhodil redaktora Sportu, naštval se kvůli dotazu na Váchu
Video se připravuje ...

Vyvrcholení  ligové sezony s titulem pro Slavii také příliš neřešil. „Mně je to putna, já se teď soustředím na výkony ve třetí lize, to je základ,“ měl jasno Štáfek alias Lavický. Ze Sparty, kde přebírá vládu nový kouč Stramaccioni mu prý laso také ještě nepřistálo. „Já tu Itálii moc nemusím, to je stejný jako s Čínou. Uvidíme, jak to všechno dopadne.“

Jasno nicméně měl, co se týká reprezentace. „Tam je Jarolím, takže to je těžký se tam probojovat. Ale když se na to koukám, mám na to…“

Lavi Lavický se neváhal fanynkám podepisovat do výstřihu...
Lavi Lavický se neváhal fanynkám podepisovat do výstřihu...