Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Boxer Khan vydělal půl miliardy: Záchraňuje chlapce s obřím nádorem oka!

Autor: ps

Půl miliarda sem, půl miliarda tam. Je mu jedno, kolik bude záchrana obřím nádorem znetvořeného chlapce stát. Hvězdný boxer Amir Khan (30) zachraňuje život malého Palestince, kterému místo pravého oka vyrostl gigantický tumor.

Ali Hassan. Malý klouček, jenž má život před sebou. Možná… Bojuje s neuvěřitelně velkým nádorem oka a nikdo neví, co s ním. V Palestině mu není pomoci, tak jeho osud vzal do svých rukou bohatý boxer.

Kontaktoval otce postiženého syna a domlouvá s ním podmínky, za jakých bude léčen. Nabídl, že zaplatí veškeré finanční výdaje na léčbu spojenou s chlapcovým případným uzdravením.

„Najdu mu odpovídající odborníky. Rodina se nemusí bát, nebude je to stát nic. Vše zaplatím,“ nechal se slyšet štědrý bojovník, jehož kořeny vedou právě na území Palestiny. Občanství má ovšem Britské.

Khan začal jednat prakticky okamžitě. „Mluvil jsem s tátou Aliho. Pojďme se spojit a nemocnému prckovi pomůžeme,“ vyzval více než 4 miliony followerů na svém facebookovém účtu.

Jak vypjatá situace dopadne, je v rukou vyšší moci. Každopádně budeme záchranu malého kluka sledovat. Snad dopadne dobře…

Národ oka má obří rozměry.
Národ oka má obří rozměry.