Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Manželka Nedvěda se před finále LM bojí: Vždyť dostane infarkt!

Autor: Blesk

Ušatý pohár pro vítěze Ligy mistrů ještě nezískal. Teď má k tomu Pavel Nedvěd (44) blízko jako viceprezident Juventusu. Jeho manželka Ivana (42) se ale bojí, aby to s ním při finále s Realem (dnes 20:45, vysílá O2 TV Sport) neseklo!

Nedvěd byl totiž bouřlivák už ve své hráčské kariéře, a emoce si přetáhl i na manažerské křeslo »Staré dámy«. „Je to daleko těžší. Nevydržím sedět, zvedám se a chodím. Stojí mě to hodně psychických, nikoliv fyzických sil. Dřív to bylo obráceně,“ svěřil se Deníku.

Dnes proti Realu Madrid ale bude Nedvědův tep na ještě vyšším »levelu«. Vždyť finále Ligy mistrů zažil už dvakrát (jednou jako fotbalista, jednou jako funkcionář), v obou případech ale jeho Juventus poslední krok nezvládl.

„Real je nejlepší klub světa, vyhrávají jak na běžícím pásu. Utkání bude vyrovnané a bude to pro nás hodně těžké,“ bilancuje »Méďa«.

A hodně těžké to bude i pro jeho ženu Ivanu. Ta se totiž při tak vypjatých zápasech bojí o Pavlovo srdíčko. „Manželka mi říká, že mě jednou trefí šlak. A abych se přiznal, tak několikrát mi bylo po utkání špatně,“ orosí se Nedvěd. Tak hlavně to dnes přežít ve zdraví!

Láska mezi Nedvědovými nevyprchala ani po 24 letech.
Láska mezi Nedvědovými nevyprchala ani po 24 letech.

Viceprezident Juventusu Nedvěd: Na trofej z Ligy mistrů čekáme 21 let, očekávání jsou obrovská
Video se připravuje ...