Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

První záběry z Lajny! Langmajer řádí, zlatem z Nagana mu třískají o zeď

Autor: pv

Lajna bude pěkná divočina. Nový seriál internetové televize Obbod zabrousí po úspěšném díle z fotbalového prostředí tentokrát mezi hokejisty. Ani tady si neberou autoři servítky a pořádně se do toho obuli stejně jako v divácky oblíbeném seriálu Vyšehrad. Během natáčení došlo dokonce na třískání se zlatou olympijskou medailí z Nagana o zeď!

První záběry jsou na světě. Upoutávka nového seriálu Lajna v hlavní roli s  Jiřím Langamjerem , který ztvárňuje hokejového trenéra Hrouzka, jehož postava je pravděpodobně inspirována Vladimírem Růžičkou .

První záběry z Lajny! Langmajer řádí, zlatem z Nagana mu třískají o zeď
Video se připravuje ...

Jako jeho syn se představí Zdeněk Piškula a manželku hlavní postavy hraje Petra Špindlerová. Právě ona se v seriálu s Hrouzkem rozvádí a během jedné z filmových hádek třískne zlatou olympijskou medailí o zeď.

Naštěstí jde jen o zdařilou kopii a pravé sportovní relikvii, která je tak cenná pro český národ, se nic nestane. Co asi ještě přichystají autoři seriálu? „Chtěli jsme přijít s trochu dospělejším seriálem, než je Vyšehrad. Proto vzniká Lajna. Zápletka má reálný základ a některé díly budou hodně vtipné,“ slíbil producent Daniel Strejc.