Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Jágr už obsadil kabinu! V hale Panterů má vercajk, je to důkaz, že zůstává?

Autor: top

Vysmejčená kabina, všechny skříňky prázdné... Až na jednu! V růžku, na místě, kde poslední dva roky sedával Jaromír Jágr (45), je rozložená kompletní hokejová výstroj. Neklamný důkaz, že český veterán už zase dře v hale Floridy!

Řada borců z NHL v půlce června ještě dopřává svým rozlámaným tělům odpočinek někde na dovolené v teplých krajích. Koneckonců, Stanley Cup se předával teprve v neděli.

Jenže » Džegr « uplynulý hokejový ročník zakončil rekordně brzy, už 9. dubna. Poprvé v kariéře nehrál play off nebo nejel na mistrovství světa. Začalo mu tak nekonečných šest měsíců prázdnin.

Jágr má jeko jediný hokejista Panthers výstroj v kabině. Je to důkaz, že na Floridě zůstává?
Jágr má jeko jediný hokejista Panthers výstroj v kabině. Je to důkaz, že na Floridě zůstává?

A on, jak známo, dlouhé pauzy nenávidí víc, než svého času fanoušci Pittsburghu jeho. „Jde o to, na jak dlouho vypadneš z tempa. Ve stáří je velice těžké se do toho zpět znovu dostat,“ svěřil se v minulosti.

A tak po návratu z dovolené, kterou si s láskou Veronikou střihli v Las Vegas, začal zase makat na ledě. Aspoň to tak vypadá podle vercajku na jeho fleku v kabině Panthers, který zachytila kamera klubové televize, když si byl šatnu zkraje týdne obhlídnout nový kouč týmu Bob Boughner.

Je to další náznak, že bude č. 68 hrát na Floridě i v příští sezoně? Šéf klubu Tallon prohlásil, že je každý týden v kontaktu s Jágrovým agentem Svobodou. Podle zdroje deníku Sport se prý už dokonce dohodli na novém kontraktu, který obě strany podškrábnou po rozšiřovacím draftu...