Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Vysněná ne, ale zato bujará! Smoleňák a Věrná o veselce i zásnubách

Autor: bko

Snila o romantické svatbě na mořské pláži, nakonec z toho byla obří veselka v Uherském Hradišti se 150 hosty. I tak ale byla modelka Hana Věrná, která si vzala hokejistu Radka Smoleňáka šťastná. „Svatba byla krásná, dlouhá a, myslím, že bujará,“ shrnul to pro iSport TV s úsměvem za čerstvě sezdaný pár hokejový útočník.

„Vždycky jsem si představovala svatbu úplně jinou - u moře, na pláži a tak, ale jak jsme to začali plánovat, tak jsme si řekli, že to uděláme ve velký, protože máme strašně moc přátel. Vyvedlo se nám to, strašně jsme si to užili. Nezapomeneme na to,“ popsala velký den Hanka Věrná.

Vysněná svatba to nebyla! Smoleňák a Věrná o veselce i zásnubách
Video se připravuje ...

Ta prý ani moc nečekala, že ji Smoleňák požádá o ruku. Obzvlášť poté, co se vrátili z dovolené.

„Nečekala jsem to, spíš bych si řekla, že to bude na dovolené v klidu, romantika…“ usmívala se česká vicemiss z roku 2009. „Myslím, že byl hodně nervózní. Šlo poznat, že něco chystá, ale že to budou zásnuby, to jsem netušila,“ smála se modelka.

Svatba Hany Věrné a Radka Smoleňáka: Trocha vášně neuškodí!
Svatba Hany Věrné a Radka Smoleňáka: Trocha vášně neuškodí!

Svatební cestu už prý má pár za sebou, byla totiž spíš předsvatební. „Hned po sezoně - cestovali jsme po Irsku, pak jsme byli v Americe, taková všehochuť - a bylo to super!“ pochvalovala si Věrná.