Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tohle je pár snů! Hokejový brankář zdobil extraligu, ona je televizní hvězda

Autor: bko

Fanynky Litvínova o tom vědí své… Slovenský hokejový brankář Jaroslav Janus (27), který ve Vervě strávil dvě poslední sezony, se neumisťuje na předních příčkách anket o nejkrásnější hokejisty jen tak náhodou. A pokud k tomu přidáte sexy přítelkyni Alexandru Orviskou , která je navíc moderátorskou hvězdou slovenské televize, máte pár snů!

Bojoval o post ve slavné NHL, pak ale zamířil do Evropy. Něco odehrál v KHL za Slovan Bratislava, pár zápasů za Spartu, až pak Jaroslav Janus zakotvil v Litvínově, kde se konečně pořádně chytil. Po dvou letech se sice jejich cesty rozešly a 27letý brankář si hledá nové angažmá, nicméně stejně má plnou hlavu spíš své přítelkyně.

Krásný pár Orviská - Janus si užíval exotické dovolené na Seychelách
Krásný pár Orviská - Janus si užíval exotické dovolené na Seychelách

Tou je Alexandra Orviská, moderátorka TV JOJ, která se kdysi proslavila v reality show VyVolení. Pro televizní krásku není vztah se sportovcem žádná novinka, hodně se řešil třeba její románek s fotbalistou Robertem Vittekem.

Po něm už přešla k ledu a randila s mladším hokejistou Lukášem Kozákem, nicméně na začátku roku se rozešli. A poté už nastoupil na scénu fešák Janus!

Spolu také strávili na konci května dovolenou v luxusním resortu na Seychelách a podělili se fanoušky o spousty sexy fotek! Tak si je vychutnejte taky...

Hradec Králové - Litvínov: Janus svedl souboj s Jarůškem, ten neproměnil trestné střílení
Video se připravuje ...

Plzeň - Litvínov: Janus vychytal 100% šanci Johnsona
Video se připravuje ...