Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Mazuchova kráska opouští Spartu: Budou jiné sexy kočky, koukejte!

Autor: nem

Drsný italský kouč Andrea Stramaccioni (41) vypoklonkoval ze Sparty stopera Ondřeje Mazucha (28) a sním i klubovou »Miss« manželku Lenu. Mají rudí fans truchlit? Ale kdeže!

Zatímco nepotřebný »Mazy« těžce skousává vyhazov a divukrásná Lena posílá na sociální sítě žhavé fotky z Monte Carla, míří na třídu Milady Horákové jiné sexy dámy.

Lásky avizovaných posil z ciziny jsou vážně kočky a pod rozpálenou letenskou střechou budou mít fandové rudých co mlsně okukovat.

Italka, Srbka, Izraelka! Jestli všechno klapne, budou to milionové holky, protože jejich partneři vyjdou Spartu sakra draho. Suma sumárum za cirka 182 milionů korun! Tak tady ty krasavice máte...

Mazuchova sexy manželka Lena.
Mazuchova sexy manželka Lena.

Sarah

Manžel: Thomas Heurtaux (28)
Post: stoper
Cena hráče: 80 milionů Kč

Francouzský zadák z Udine má za ženu italskou sportovní novinářku Sarah a je to tedy pokoukáníčko, pánové. Bujará ňadra a v očích žár rodného Palerma! Vychovávají syna a mohou spolu v Praze příští pondělí oslavit Thomasovy narozeniny.

Tijana

Přítel: Srdjan Plavšic (21)
Post: záložník
Cena hráče: 26 milionů Kč

Srbský fofrník z CZ Bělehrad přezdívaný kvůli své prťavé postavě (166 cm, 53 kg) »Atomový mravenec« odmítl Celtic Glasgow. Do české metropole by si měl přivést mladičkou uhrančivou černovlásku Tijanu.

Lian

Manžel: Tal Ben Haim (27)
Post: středopolař
Cena hráče: 76 milionů Kč

Izraelský plejer z Maccabi byl včera na Letné na zdravotních testech. Doma v Tel Avivu už před tím musel dostat svolení od rozkošné bohyně, s níž má synka, a která miluje řecké ostrovy. Snad v případě angažmá na Letné neuslyší od neurvalců z kotle: „Jude Slavia.“