Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Dámská jízda! Koukalová opustila manžela a vyrazila za dobrodružstvím

Autor: ps

Po náročné sezoně hodila běžky do sklepa a trochu si odfrkla. Jenže biatlonistka Gabriela Koukalová (27) nevydrží chvíli sedět, o čemž vypovídají její poslední týdny, kdy zvládla odpočinek, soustředění, závody na horských kolech i výlet s kamarádkou po Česku. Bez manžela Petra!

Je to láska jako trám, ale očividně si od sebe manželé Koukalovi také rádi odpočinou. Příkladem je uplynulý víkend, který Gábina strávila s biatlonovou reprezentantkou parťačkou Veronikou Zvařičovou (28).

„Děkuji Verče za krásnou neděli v Praze! Víc takových!“ napsala Koukalová k fotkám, jak se byli projít na Karlštejnsku, kolem lomu Velká Amerika, po polích. Na cestě jim vyhládlo (což se Gabče prostě občas stává), tak se musely zastavit na nějakou dobrotu. Spravila to pořádná porce sushi a smažených krevetek.

Koukalová na výletě s kamarádkou z reprezentace Zvařičovou.
Koukalová na výletě s kamarádkou z reprezentace Zvařičovou.

Úřadující biatlonová mistryně světa ve sprintu a druhá žena Světového poháru Koukalová je stále v pohybu. Na začátku měsíce si dávala za uši na soustředění v Letohradě a v Hnanicích, což vyvrcholilo mistrovstvím republiky v biatlonu na horských kolech.

A jak jsme u rozesmáté paní Koukalové zvyklí, vyhrála. I když měla sem tam nahnáno. „Trať byla hodně nebezpečná, mokrá, blátivá, docela jsem měla místy i strach. Všichni jsme celí a to je, myslím, největší vítězství šampionátu,“ dodala vítězka, která při závodě jen jednou netrefila terč a vyhrála o bezmála půl minuty nad Leou Johanidesovou.

V ložnici s Koukalovou! Biatlonová kráska odhalila své soukromí
Video se připravuje ...