Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Serena se fotila nahá a rozpovídala se: Její love story začala krysou!

Autor: ps

Tenhle příběh jednou uvidíme v televizi! Srdcervoucí, láskyplný a hlavně náhodný. Američanka Serena Williams (35), která si dala od tenisu nucenou pauzu kvůli těhotenství, se rozpovídala o tom, jak se bláznivě zamilovala. Rozhodně byste nevěřili, že se to může stát i takové hvězdě...

Všechno začalo nevinně. Sezona v plném proudu, Serena se rozjela na štaci turnajů po Evropě. O turnajové body zrovna bojovala v Římě, kde s ní byl také tým, který se stará o její zázemí a byznys.

Jedno ráno se měli sejít na snídani, ale tenistka nerada vylézá z postele, takže ji nestihla. Dveře do jídelny už byly zavřené, zamířila tedy s přáteli k bazénu, kde chtěli posedět. „Sedíme si tam a z ničeho nic se k nám blíží pohledný muž. Jde rovnou k nám! Sedl si hned vedle, přestože si mohl vybrat z několika volných stolů,“ vyprávěla Serena, které se má první potomek narodit letos na podzim.

Těhotná Serena na titulce zámořského magazínu Vanity Fair úplně nahá.
Těhotná Serena na titulce zámořského magazínu Vanity Fair úplně nahá.

Anglicky mluvící partičce se nelíbilo, že obsadil židli hned vedle nich, tak se do playboye pustili: „Hele, pod tebou je krysa,“ zavolal na Alexise (34), dnes snoubence Williamsové , Zane Haupt, jenž se snaží rozvíjet Serenino podnikání. „Tam prostě nechceš sedět,“ snažil se charizmatického pána vyhnat.

„Vážně tu něco je? Já jsem z Brooklynu, tam jich vždycky běhalo,“ mávl Alexis rukou, čímž skupinku naprosto odrovnal. Měl kocovinu, možná i proto moc nevnímal. Vlídnými slovy se do diskuze vložila Serena: „Vy se krys nebojíte?“ „Ne.“ Tohle jí stačilo k tomu, aby svého nastávajícího pozvala ke stolu.

Bavili se o všem možném, jen ne o tenisu. Alexis ho totiž nikdy neviděl v televizi, natož naživo! I tenisové zprávy prý vždycky přepínal. Pětatřicetileté Američance se zdálo, že se muž zajímá o její kamarádku Jill, tak mu na ni dala číslo. Tady se zamotaný příběh rozjíždí na plné obrátky.

Jill ještě v Itálii pozvala Alexise na zápas. I když byla Serena lehce zraněná, duel zvládla. Po něm jako obvykle mířila do obytného vozu, aby odjela na hotel. V tom uviděla neznámého muže, jak do něho vchází. Tenistka se naštvala! „Co tady dělá?“ ptala se. Aniž by dlouho pátrala, uvědomila si, o koho jde. „Pojď, pojeď s námi na týmovou večeři,“ pozvala výkonného ředitele internetového Redditu. Povídali si, povídali a povídali…

Serena i fotograf si práci v ateliéru užívali.Foto vanityfair.com

Jak se večer chýlil ke konci, Vyhrkla Serena, aby za ní Alexis přiletěl na turnaj do Paříže. „Nikdy jsem si nemyslela, že se tam ukáže. Bylo to takové to klasické – řeknu mu to a tím to skončí,“ vzpomíná na chvíle, kdy se v ní poprvé odehrávalo takové to zamilované mravenčení.

Přesunula se do Francie a… Alexis se tam na víkend objevil! „Ještě než turnaj začal, vyjeli jsme si Uberem k Eiffelovce. Prodávali tam suvenýry, mě zaujaly svíčky. Několik mi jich koupil, cítila jsem se jako mladá puberťačka,“ povídala zasněně. „Procházeli jsme se po Paříži šest hodin. Tam se naše láska rozhořela úplně naplno.“

Vztah pokračoval rok a půl, než Serena na Australian Open zjistila, že je těhotná. „Vůbec jsem nevěděla, co mám dělat. Udělala jsem si šest testů, každý z nich byl pozitivní!“ I když byla v tom, první major sezony vyhrála. Pak už si musela dát pauzu. Po narození prvního potomka se ale chce k tenisu vrátit. Opět v lednu na australském grandslamu...

VIP MIX: Řepka něco chystá, Ronaldova dvojčata, biatlonistka prodala přednosti
Video se připravuje ...