Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Věčný marod Rosický maká v přípravě Sparty: To není přelud, to je důkaz!

Autor: nem

Nad těmito snímky se musí dušičky rudých fans tetelit blahem. To není fotomontáž! To není přelud! To je nefalšovaná realita! Hvězda Sparty Tomáš Rosický (36) skutečně v přípravě naplno kope do meruny.

Letenští jsou pod bičem italského kouče Andrey  Stramaccioniho (41) na kempu ve Františkových Lázních. Věčný geniální marod » Rosa « s nimi.

Evidentně do okresu Cheb neputoval jen pro léčivou vodu, ani kvůli rochnění se ve slatinném bahně. Maká jako kat! Chechtá se v posilovně a na hřišti nacvičuje ty svoje kouzelné šajtličky. To vše proto, aby splnil předsevzetí, byť ho houfy škarohlídů po pouhých osmnácti minutách odehraných v minulé sezoně a po operaci achilovky (šel pod kudlu podeváté v kariéře) odepsaly.

Tomáš už naplno kope do balonu.
Tomáš už naplno kope do balonu.

„Kdybych se na to vybodnul, bylo by to to nejjednodušší, co bych mohl udělat. Slíbil jsem ve Spartě, že se vrátím, a chci to dodržet. Chci jí pomoci k titulu a do Ligy mistrů, protože je velká šance, že se tam půjde přímo,“ prohlásil svatosvatě Tomáš Rosický.

„Je to velmi hrdý hráč, nechce končit kariéru zraněný. Přípravu začne, ale ještě ne s týmem. Klidně ať se připojí až za měsíc, nesmíme nic uspěchat,“ nalajnoval Tomášovu budoucnost Stramaccioni při své inauguraci 20. června.

To ještě netušil, že v Šestajovicích, kde Rosický s rodinkou přebývá, jde všechno mnohem větším kalupem než u něj doma v Římě. »Rosa« začal dřít s mančaftem, na balon se doslova třese a slyší úpěnlivou modlitbu fanoušků: „Jen ať v něm zase něco nerupne.“