Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Schick už si jako velký hráč užívá luxusu: Na dovolenou v privátním letadle!

Autor: ps

Se smíšenými myšlenkami opouštěla čerstvá posila Juventusu Turín dění Eura v Polsku. Ale teď už musí Patrik Schick (21) přepnout z reprezentace na velký fotbal! Má na to ideální příležitost, vzal si totiž privátní letadlo a pláchnul odpočívat na dovolenou.

Do jaké destinace Schick odletěl, se nepochlubil, jasné ale je, že se bude mentálně připravovat na nejnáročnější období, které ve fotbalové kariéře dosud prožil. S největší pravděpodobností ho zanedlouho čeká nástup do přípravy Juventusu, což bude slušný fičák!

„Je to trošku zvláštní, že po roce v Bohemce a roce v Sampdorii přišel takovýhle zájem i z ostatních velkých klubů. S tím jsem úplně nepočítal. Bude to výzva. Juventus je velký klub, takže bych měl počítat s tím, že to bude těžší než v Sampdorii,“ řekl Patrik, když se vracel do dějiště evropského šampionátu ze zdravotní prohlídky v Turíně.

Teď si odpočine, což mu tak trochu závidí jeho bývalý parťák ze Sparty Václav Kadlec, jenž se v těchto dnech potí na soustředění ve Františkových Lázních. A Patrik půjde po dovče taky na ostro do boje o triko. „Bravooo,“ pochválil »Káca« kámošovi letecký výlet.

Jako velká hvězda! Patrik Schick odletěl na dovolenou privátním letadlem.
Jako velká hvězda! Patrik Schick odletěl na dovolenou privátním letadlem.