Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Úžasná proměna Federerovy Mirky před Wimbledonem: Sbohem, šedá myško!

Autor: bko

Tenisový Wimbledon se chystá na návrat krále Rogera Federera, který může v All England Clubu získat neuvěřitelný osmý titul. A nezahálí ani Švýcarova manželka Mirka, která s živoucí tenisovou legendou a čtyřmi dětmi objíždí skoro všechny turnaje. Aby jí to po boku vyhlášeného elegána Rogera slušelo, vyrazila Mirka v Londýně ke kadeřníkovi. A bývalé tenistce to pořád sekne!

Roger Federer po svém návratu na kurty vyráží jen na pečlivě vybrané turnaje, aby mohl být co nejvíc s rodinou, která navíc většinou cestuje s ním. Mirku Federerovou tak můžete vidět prakticky na každém tenistově zápase.

Federerova manželka vyrazila na pláž! Na kila navíc má matka čtyř dětí nárok - podívejte se ZDE »

Jako šedá myška... Bývalá tenistka a nyní manželka Rogera Federera Mirka vyrazila v Londýně ke kadeřníkovi.
Jako šedá myška... Bývalá tenistka a nyní manželka Rogera Federera Mirka vyrazila v Londýně ke kadeřníkovi.

A aby v důstojných kulisách nejstaršího a nejslavnějších turnaje na světě v All England Clubu svého manžela také řádně reprezentovala, vyrazila Mirka, která pochází ze Slovenska a dodnes čte svým dětem i slovenské pohádky, ke kadeřníkovi.

Fotografové v Londýně zachytili její proměnu z šedé myšky s vlasy sepnutými do drdolu v elegantní dámu, která v přítomnosti královské rodiny určitě ostudu neudělá.

A zřejmě to nebyl jen kadeřník - fotky totiž ukazují, že má Mirka na nose chirurgickou náplast, což značí i nějaký jiný kosmetický zásah...

Vše o tenisovém Wimbledonu 2017 najdete ZDE »